• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

03.06.2016

09:15

NEVOLJE U RAJU UOČI VENČANJA GODINE! ANA LJUBOMORNA, zabranila Švajniju da na svadbu zove Pešićevu ćerku!

Showbiz

NEVOLJE U RAJU UOČI VENČANJA GODINE! ANA LJUBOMORNA, zabranila Švajniju da na svadbu zove Pešićevu ćerku!

Podeli vest

Srpska teniserka nije želela da Ivana dođe u nedelju na njeno venčanje u Veneciji, iako ju je baš ona upoznala sa Bastijanom Švajnštajgerom * Teniserka ljuta što se Ivana i njen muž Jan druže sa Švajnijevom bivšom verenicom Sarom Brandner

Srpska teniserka Ana Ivanović zabranila je budućem mužu Bastijanu Švajnštajgeru da u nedelju na svadbu u Veneciji pozove prijateljicu Ivanu Jaglu, ćerku proslavljenog košarkaškog trenera Svetislava Pešića i njenog muža Jana.

Svetislav Pešić sa ćerkom Ivanom

Ivanin suprug, bivši košarkaš Bajerna iz Minhena Jan Jagla i Bastijan se godinama druže i upravo su oni upoznali Anu sa Švajnijem. Međutim, Ivanovićevoj smeta što su i dalje ostali u korektnim odnosima sa Sarom Brandner, Švajnštajgerovom bivšom verenicom.

Ovo saznanje Informera indirektno je potvrdio i Ivanin otac Svetislav Pešić, koji nam je rekao da njegova ćerka i zet neće otputovati u Italiju na venčanje.

- Ma kakve veze moja Ivana i ja imamo sa Anom i Bastijanom. Ne zanima nas ta svadba. Ni ne znamo kada je... Nije ona dobila nikakvu pozivnicu. Neka im je sa srećom, ali baš nas briga za tu svadbu. Oni se i ne druže, nisu se nikada ni družili. Samo je Bastijan ovde dolazio na moje utakmice - rekao je Pešić za Informer iako postoje fotografije koje svedoče da su Bastijan, Sara, Jan i Ivana bili toliko bliski da su čak zajedno išli i na letovanja.

Pešić se odriče prijateljstva!

SADA
Ma kakve veze moja Ivana i ja imamo sa Anom i Bastijanom. Ne zanima nas ta svadba. Ni ne znamo kada je....

Informer


NEKADA
Moj prijatelj Bastijan Švajnštajger i Ana Ivanović su u emotivnoj vezi, upoznala ih je moja ćerka Ivana


I ANA KRIVA ZA SMENU VAN GALA!? Holanđanin pukao zbog Švajnija i srpske teniserke!

Čak je i sam Pešić za nemački "Bild" izjavio da je upravo njegova ćerka upoznala srpsku teniserku sa Švajnštajgerom.

BROJKE

7 zvezdica
3.650 evra košta noćenje u apartmanu
1550. godine je izgrađena palata
1865. palata je, prva u gradu, dobila lift i struju
2013. je bilo otvaranje
7.000 evra po flaši košta najskuplje vino koje služe
120.000 evra koštaće samo smeštaj zvanica

- Moj prijatelj Bastijan Švajnštajger i Ana Ivanović su u emotivnoj vezi, upoznala ih je moja ćerka Ivana. Neka se deca vole i drže za ruke... - pričao je nekada Pešić.

Kako Informer saznaje, Ivana i Jan nisu jedini koji su ostali bez pozivnice za glamurozno venčanje u hotelu "Aman" u Veneciji. Kako tvrde oni koji su nekada bili bliski sa poznatom teniserkom, ona se od kada je upoznala Bastijana odaljila od većine prijatelja i mnoge nije pozvala na svoje venčanje.


(FOTO) I DAME "IGRAJU"! Ana Ivanović predvodi lepše polovine fudbalera na EP!

Ana otkačila i Kilibardu

Informer

Ana Ivanović se posvađala sa dugogodišnjom prijateljicom, voditeljkom Marijom Kilibardom, prenose beogradski mediji. Njih dve su bile nerazdvojne, ali se teniserka naljutila na drugaricu zato što je navodno otkrila planove za njeno venčanje novinarima. Ana i Marija su pre dve godine letovale u teniserkinoj vili na Majorci, a često su i izlazile u Beogradu. Zbog nedavne svađe Kilibarda nije pozvana na svadbu Ivanovićeve i Švajnštajgera.
- Nikada nisam govorila o privatnim stvarima, pa tako ni ovaj put nema razloga da bude drugačije - odgovorila je Kilibarda na pitanje da li je prekinula kontakt sa teniserkom.

 

 

 

 

 

 

I Kluni se venčao u hotelu "Aman"

facebook

Ana će sudbonosno da izgovoriti u italijanskom hotelu "Aman", u kom se pre dve godine oženio holivudski glumac Džordž Kluni. On i njegova supruga Amal Alamudin su tada organizovali intimnu ceremoniju na kojoj je prisustvovalo pedesetak ljudi. Pre proslave Kluni se provozao čamcem po venecijanskim kanalima sa svojim prijateljima, među kojima su bili supermodel Sindi Kraford, njen suprug Rendi Gerber, glumci Bil Marej i Met Dejmon i pevač Bono Voks.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
dejan

pre 7 godina

Papucarka...prava....dosadna je\n..udaj se vec jednom ...kada vec nisi mogla da nadjes nase gore list coveka...\n

juka

pre 7 godina

želim joj srecu u braku ali balkanski mentalitet i nemacka hladovina ne prolaze na duge staze u braku.daj bože da gresim.srecno ana

Andja

pre 7 godina

Gresis ... Ja sa svojim Bavarcem cu biti za koju god . 40 g u braku .. Daleko su od naseg mentaliteta i to je ono sto mi se dopada

sale

pre 7 godina

Odaaavno sam rekao da je smaračica! Doduše što je šutnula još veću smaračicu Kilibardu je strava. Hihi... Cenim da će da rodi švabi dete i razlaz posle dve tri dinego. Mada, želim im da potraje...

Maja

pre 7 godina

Po toj logici pre bi Sara trebala da se naljuti na Ivanu jer je upoznala Anu sa Švajnijem. Sve u svemu, seljački potez, Ana.

Beba

pre 7 godina

Pratice je maler ako ne pozove Pesicevu cerku. A Bastijan je papucar, kad ne zove svog prijatelja koji ga je spojio sa buducom zenom. Sramota za oboje.

valjevac

pre 7 godina

Ljubav je slepa to ce pokazati vreme.Kompleksi su cudo.Pa zar od ovoliko Srpskih momaka{ima ih i uspesniji od svabe a i lepsi} ona nadje svabu sa kojim nema nikakav fluid garantujem

Sima

pre 7 godina

ZELIM IM DA IMAJU LEPU DECU NA TATU I PAMETNU NA MAMU

Dragomir

pre 7 godina

Не бих да серуцкам али несхватљиво ми је да супруга буде вишља од супруга!Шваба напустио вереницу и на'ватао нашу Ану?Уууу,бре,ала му је морал?Ану то исто чека јер ... Добро,да се не изражавам!Да ме је питала ја бих јој нашао момка од прве лиге па да на свадби у Рипњу код мене у околишу Авале заиграмо за памћење.Али,ето,Швајнштајгер први дотрчао.Ја питао шта значи у преводу на српски и неко ми је одговорио ... Швајн - свиња што сви знамо а ШТАЈГЕР ваљда онај што учествује у продаји свиња на аукцији?Ето,по колико сам купио по толико сам вам и продао!

gordanadj

pre 7 godina

srpska glupaca ....\nnije ni svesna da joj brak nece bas vecmo trajazi ako nastabi sa ispadims \non je nema  i \n..\na prognoza ...pet godima i zo je mnogo ..zivi bili pa videli \n\n

pedja konačno

pre 7 godina

Pa ova Ana ivanović če na kraju sve da otkaći,i oni nju i ostače samo sa Švanijem,MOŽDA JE TAKO I NAJBOLJE

deda

pre 7 godina

meni izgledaju kao da su se nasla dva samozivnika i dve stipse dva razmazena narcisa puni para i mnogo im nesto pucka sto mi sad ovde drobimo \n

srđan

pre 7 godina

Ana,sve si otkačila prijatelje iz Srbije... Posle venčanja,sigurno si Nemica,to su pravi prijatelji... ops izvini ja Srbin !

Izbori 2024

Vesti

Nastavljeni piromanski napadi na časne Srbe na severu KiM! Zapaljen automobil Ivanu Petroviću!
Politika

Nastavljeni piromanski napadi na časne Srbe na severu KiM! Zapaljen automobil Ivanu Petroviću!

Srpska lista saopštila je danas da paljenje automobila radniku opštine Privremenog organa Opštine Leposavić Ivanu Petroviću predstavlja nastavak piromanskih napada na časne Srbe na severu Kosova i Metohije "u režiji poslušnika i miljenika" premijera privremenih prištinskih institucija Aljbina Kurtija" na teritoriji opštine Leposavić, koju, kako navode "hoće da pretvore u leglo kriminala svojim nedelima".

18.04.2024

15:24

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Salcburg u odabranom društvu! Nijedno veliko takmičenje ne može da prođe bez Srba!
Fudbal

Salcburg u odabranom društvu! Nijedno veliko takmičenje ne može da prođe bez Srba!

Odigrani su revanš mečevi četvrtfinala Lige šampiona, nakon čega smo saznali imena četiri preostala kluba koja će se boriti za najvredniji trofej u evropskom klupskom fudbalu. Pored toga, eliminacija Arsenala od minhenskog Bajerna imala je za posledicu to da engleski velikan neće igrati na Svetskom klupskom prvenstvu 2025. godine! Umesto "tobdžija" tamo će se naći austrijski Salcburg za koji nastupaju trojica srpskih fudbalera! Nema sumnje da će domaćim ljubiteljima fudbala reformisano takmičenje biti vrlo interesantno, jer će na njemu nastupiti veliki broj srpskih igrača!

18.04.2024

14:48

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija