• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Stars/informer.rs

07.06.2016

12:13

BORA ĐORĐEVIĆ U BOLNICI! Pao sa bicikla i polomio ključnu kost!

Showbiz

BORA ĐORĐEVIĆ U BOLNICI! Pao sa bicikla i polomio ključnu kost!

Podeli vest

Umesto da uživa sa ženom Dubravkom, Đorđević završio u bolnici. Oporavak će trajati dugo, sve obaveze odložio

Bora Đorđević (63) pao je s bicikla i slomio ključnu kost, saznaje Kurir.

Muzičar je sa suprugom Dubravkom Milaković (40) otišao u Sloveniju, ali mu je odmor došao glave. Naime, lider Riblje čorbe pao je dok je vozio bicikl i slomio ključnu kost. Nije poznato kako je došlo do pada, ali su povrede koje je zadobio ozbiljne.

Muzičar se nedavno po treći put oženio, i to 23 godine mlađom devojkom, koja je poreklom iz Slovenije. Kad god ima slobodnog vremena, Đorđević odlazi u ženinu domovinu na odmor, vozi bicikl, trenira i ne razmišlja o mnogobrojnim obavezama koje ga čekaju u Beogradu. 

(VIDEO) KAD BORA DA KOMENTAR TAKMIČARU: Šaban ti leži kao du*e na noši!

Međutim, poslednja vožnja bicikla, koja je jedna od omiljenih Borinih aktivnosti, skupo ga je koštala.

- Umesto da uživa sa ženom Dubravkom, Bora ide od lekara do lekara! Đorđeviću će biti potrebno mnogo vremena da se oporavi od pada, pa će verovatno morati da odloži sve obaveze, među kojima su brojni koncerti širom sveta i snimanja televizijskih emisija - kaže naš izvor blizak muzičaru.

Frontmen Riblje čorbe dosad je mnogo puta bio u gipsu, najčešće je lomio ruke, a jednu povredu je zaradio na fudbalskoj utakmici, iako mu sport nikad nije bio jača strana. Njegov zdravstveni karton krcat je povredama i očigledno da im nema kraja.

DA LI SE BORA ČORBA STVARNO OPET OŽENIO? Evo šta je rekao o trećem braku...

- Navikao sam na lomove, imam veoma krte kosti i dosad sam sedam puta nosio gips - rekao je Bora svojevremeno.

O novoj izabranici retko je govorio.

- Mnogi se pitaju šta radim u Ljubljani s mladom ribom. Mi jedemo dijetalnu hranu i pešačimo po planinama, tako me je naterala da smršam 20 kilograma - pohvalio se Đorđević.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
vera

pre 7 godina

Boro ovo ti nije trebalo..da si čuvao onu prvu, ovo ti se nebi desilo ..sve dođe na naplatu.....treća sreća?

Izbori 2024

Vesti

Kako lako ispraviti grešku u podacima katastra
Društvo

Kako lako ispraviti grešku u podacima katastra

Zbog dezinformacija, plasiranih preko društvenih mreža i pojedinih medija, da se svi zahtevi katastru podnose preko advokata, Republički geodetski zavod obaveštava javnost da postoje zahtevi za koje nije obavezno da se angažuje advokat već ih građani mogu i sami podneti, među kojima su zahtev za promenu prezimena ili matičnog broja.

19.04.2024

11:21

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija