• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

19.06.2016

17:23

TAJNO VENČANJE! Voditeljka Marija Kilibarda i košarkaš Vladimir Radmanović izgovorili sudbonosno DA!

Showbiz

TAJNO VENČANJE! Voditeljka Marija Kilibarda i košarkaš Vladimir Radmanović izgovorili sudbonosno DA!

Podeli vest

Voditeljka Marija Kilibarda upravo se udaje za dugogodišnjeg dečka, bivšeg košarkaša Vladimira Radmanovića na njegovom salašu u Starim Banovcima

Kako javljaju reporteri Informera, venčanje je obavljeno u Sabornoj crkvi u Beogradu, nakon čega su se svatovi uputili na privatni salaš u blizini Starih Banovaca.

Reč je o proslavi za mali broj odabranih ljudi, a svi detalji su držani u strogoj tajnosti. Međutim ekipi Informera, novopečeni bračni par nije uspeo da umekna tako da vas uskoro očekuju ekskluzivne fotografije sa lica mesta.

Marija Kilibarda i Vladimira Radmanovića su za ovu priliku organizovali ketering službu i divne cvetne aranžmane koji su u prepodnevnim časovima dopremljeni na salaš.

KILIBARDA OTKAZALA GLAMUROZNO VENČANJE! Voditeljka i košarkaš prave skromnu svadbu!

Podsetimo, ovaj par je započeo vezu 2014. godine, nakon čega je usledio raskid. Godinu dana kasnije ljubav ih je ponovo spojila. Ono što je za njih karakteristično je da su svoju intimu čuvali od očiju javnosti i tek ponekad su na društvene mreže kačili fotografije kojima su stavljali do znanja da jedno drugo prate u stopu, i da im je veoma lepo u vezi.

Inače, voditeljka je visoka 182 cm i time predstavlja jednu od najviših žena na našoj estradi. Srećom, njen izabranik Vlada je visok neverovatnih 208 cm.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Margareta

pre 7 godina

Devojke, Marija vam je dala domaci zadatak, pa ucite se amaterke , sponzoruse, zeljne princa na belom konju. Ova je profesionalka.. Bila je uporna, fokusirala se, radila na tome nekoliko godina, i bez obzira sto su njegov tip top modeli, stamena djeticka sa predispozicijama bacacise koplja je uspela. Nadam se da je maladozenja dovoljno pametan da potpise predbracni ugovor?

laki

pre 7 godina

....neka im je sa srecom i da potraje ko i prvi put....\n

Margareta

pre 7 godina

Pohvaljujem Vas komentar, i ja se pridruzujem zelji da im traje kao i prvi put.

Margareta

pre 7 godina

Necete da objavite komentar jer vam je koleginica? Ne vidim u cemu je problem? Uspela je da mazne najboljeg fraera, sto nas ne pustite da kazemo svoje misljenje?

Margareta

pre 7 godina

Dragi sine, to je urbani sleng , mi smo zgodne muskarce nekada davno nazivale "fraerima", a ne "frajerima". Nije nepismenost, nego povratak u proslost. I samo da ti kazem, tada je fraera bilo kao kineza . Za razliku od danas, kad na prste jedva da izbojis…

Luka Laban

pre 7 godina

E ako je jos u drugom stanju bar smo od nje odmorili godinu dana ! Blago Radmanovicima sa takom snajkom !\n

Zoki

pre 7 godina

On je svetski uspesan muskarac i koliko je normalan govori to sto covek zeli da ima svoju privatnost. i sigurno mu nije prijatno da slusa price o Mariji, jer znamo da on nije hteo da bude sa njom.

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju
Društvo

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju

Više javno tužilaštvo u Vranju saopštilo je juče da je obdukcija pokazala da je uzrok smrti porodilje M. A iz okoline Preševa 17. aprila, ruptura materice sa posledičnim iskrvarenjem i da bi se u tom slučaju moglo raditi o krivičnom delu nesavesnog pružanja lekarske pomoći koje se zbog smrtne posledice može kvalifikovati kao teško delo protiv zdravlja ljudi.

26.04.2024

21:04

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17