• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: srbijadanas/Informer.rs

29.06.2016

14:17

(FOTO) TEŠKO BI SE OVAKVA UDALA! Viktorija sa 15 godina ne bi uspela da ZAVEDE DEJVIDA BEKAMA!

Showbiz

(FOTO) TEŠKO BI SE OVAKVA UDALA! Viktorija sa 15 godina ne bi uspela da ZAVEDE DEJVIDA BEKAMA!

Podeli vest

Viktorija Bekam je počela kao pop zvezda, a došla je do modne ikone, koja je za 20 godina u poslu usavršila svoj stil i lični pečat

Međutim, pre dve decenije, situacija je bila malo drugačija. Žena Dejvida Bekama, u ranijem periodu života, kada je imala samo 15 godina, ipak je imala drugačiji stil oblačenja, ali i frizure.

(VIDEO) VIKTORIJA NE PEVA, ONA KREŠTI! Isključivali joj mikrofon dok je bila u "Spajsicama"

Prepoznatljivo lice bez osmeha, oštar pogled i uvek prisutna elegancija su na fotografiji mlade Viktorije nepostojeći.

(FOTO) RAZGIBANA VIKTORIJA: Ne odriče se štikli ni u krevetu!

Široki osmeh, neobuzdane lokne i njeno prvo profesionalno snimanje i fotografisanje, kada nije znala šta će je sve čekati u životu i dokle će dogurati.

Činjenica je da 15-godišnja Viktorija fizički nema povezanost sa onom kakvu je danas znamo, mada je svakako i tada imala šarm i posebnost, zbog koje je verovatno i zavoleo zgodni fudbaler. Pitanje je samo da li bi i tada prepoznao tu vanvremensku eleganciju i jedinstvenost.

 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Katastrofalne prognoze Španaca! Gudelj ne ide na Evropsko prvenstvo?
Fudbal

Katastrofalne prognoze Španaca! Gudelj ne ide na Evropsko prvenstvo?

Selektor Srbije Dragan Stojković nije dugo mogao da uživa u lepim vestima, jer se Aleksandar Mitrović sjajno oporavlja od povrede butnog mišića. As Sevilje Nemanja Gudelj (32) će kako prenose španski mediji 99 odsto zbog povrede propustiti Evropsko prvenstvo (do 14. juna do 14. jula).

24.04.2024

06:46

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija