• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: pink.rs/informer.rs

02.07.2016

11:54

(FOTO) KONAČNO GA POKAZALA: Ovaj baja ljubi Stanu Katić!

Showbiz

(FOTO) KONAČNO GA POKAZALA: Ovaj baja ljubi Stanu Katić!

Podeli vest

Svetski popularna glumica srpskog porekla Stana Katić postala je slavna ulogom detektivke Kejt Beket u seriji “Kasl”

Ona se prošle godine udala za svog dugogodišnjeg dečka Krisa Brkljača, ali je tek sada svojim pratiocima na društvenim mrežama pokazala kako on izgleda.


(FOTO) STANA U SKADARLIJI! Zvezda serije "Kasl" u poseti rodnoj grudi!

Iako ju je pratio na događajima, svaki put je odbio da se fotografiše, te javnost nikada nije imala prilike da vidi kako on zapravo izgleda. Na svom profilu na Instagramu, Stana je objavila fotofrafiju svog supruga.


STANA KATIĆ STRAHUJE ZA ŽIVOT Srpkinji u Holivudu šalju strašne pretnje!

Stana i Kris venčali su se prošlog aprila na privatnoj ceremoniji u Dalmaciji. Kris je biznismen, a pravo ime mu je Srboljub. Rođen je u Australiji, ali su mu roditelji poreklom iz Like. Katićevu je upoznao preko njenog brata Marka, sa kojim je takođe bio poslovni partner. Iza sebe ima jedan propali brak.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Sava Prokopović iz Ritopeka

pre 7 godina

Упамтили смо у једној епизоди, иначе веома лоше серије, да је (Кејт) Стана рекла, да Срби убијају муслимане у Сарајеву снајпером и да је о томе написана књигу. И шта Стана Српкиња има да иде по Мостару, Ђубровнику и осталим несрпским местима.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija