• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/blic

13.07.2016

00:04

BRUKA MIROSLAVA ILIĆA NE PRESTAJE: Bivša ljubavnica tvrdi da je postao ŽENA!

Showbiz

BRUKA MIROSLAVA ILIĆA NE PRESTAJE: Bivša ljubavnica tvrdi da je postao ŽENA!

Podeli vest

Rat između bivših ljubavnika Mirjane Antonović i Miroslava Ilića ne prestaje

Miroslav Ilić je izjavio da je kod njega supruga Gordana gazda u kući i da se ona o svemu pita. Pored toga, folk pevač je rekao da se ne boji zatvora kojim mu Mirjana preti ukoliko se ne odazove na poziv suda na obavljanje DNK analize radi utvrđivanja očinstva.

Antonovićeva, koja tvrdi da s Miroslavom ima sina Devina, prokomentarisala je ove njegove izjave sledećim rečima:

- Miroslave, sramota je kada muškarac postane žena, a žena muško! A onda je detaljno objasnila šta misli:

- Nismo bitni ni Gordana, ni ja, ni Miroslav. Biti papučar nije opravdanje. Miroslava niti volim niti mrzim. Prezirem ponašanje jednog oca prema nedužnom biću. Bio to moj ili tuđi sin.

MIROSLAV ILIĆ PRIZNAO: Spreman sam da se suočim sa Devinom!

Takvo ponašanje društvo mora javno da osudi. Suviše dece je ugroženo i bespotrebno ispašta. Pravda je pravda i sva deca imaju svoja prava. Pokažimo da podržavamo svu decu i našu budućnost.

Podsetimo, Devin je tužio Miroslava Ilića nakon što je on javno rekao da odbija da se podvrgne DNK analizi kako bi se utvrdilo da li je ili nije Devinov otac. Kako je sud odlučio, prvo ročište zakazano je za septembar.

BIVŠA LJUBAVNICA MIROSLAVA ILIĆA: Otkriću sve njegove tajne, MESTO MU JE U ZATVORU!

U međuvremenu, Mirjana je počela da piše knjigu o odnosu sa folk-pevačem koji je trajao godinama iako je Miroslav tada već bio u braku. 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Ivan

pre 7 godina

Nisam odavno u medijima video vece budale od Zenakog roda od ove i one iz Beca sto se doselila u Borci pored Marijanovica!!!!!!!Gospode Boze kako ludih zena ima....pa zamislite sada da sve zene i muskarci napadaju bivse od pre 20 godina?Ako te nece nece....da si ikakav karakter nebi ni bila sa ozenjenim covekom!!!!!\n

goran

pre 7 godina

cekaj, pa vi se jahali a mi da sudimo?\nda ste zvali da gledamo...\n

BOKI

pre 7 godina

A Šule se ponadao da će svo tastovo imanje pripasti njemu, pa da ga spoji sa pašnjakom u Beogradu i zaokruži poljoprivrednu proizvodnju. Kad ono šipak. Moraće da ga deli sa Amerom.

MICATROCEVKA

pre 7 godina

ovo postade temagora od molitve slike pre pola veka slikaj ih sad nek vide u kakvom su voznom stanju sećate se kad je izlazio ČIK,

vlada

pre 7 godina

Da li si ti nevinasce znala da je Miroslav u braku kad si spavala sa njim?

dragan

pre 7 godina

sve do sada mu nije trebao otac e sad oce za oca miroslava cudno.\n

koje dete

pre 7 godina

kakvo dete to je bre mrcina koja se sad setila da ima oca sto to sve nije mnogo ranije otislo na sud ?pre mu nije trebao otac ? ili je sad potrbna lova koja treba da se iskamci a tata neda?!!!!

nenad

pre 7 godina

Miroslav je potpuni kreten. Lepo neka prizna, neka uradi test i zavrsi pricu. Ovakvo provlacenje kroz novine, nije dobro ni za njega, ni za Gordanu, ni za Mirjanu, ni za "zvanicnu decu" niti za nezvanicnu decu. Pravi svima probleme, ukljucujuci unucima... Nikoga nije postedeo svojom prosloscu... ni nas koji smo prinudjeni ovo da citamo, ni sve one oko njega. Sramota.

Goca

pre 7 godina

Gde si ti zeno bila do sada?....Sada si se setila da odraslom coveku trazis tatu,zar ti sin nikada nije trazio tatu dok je bio mladji.....

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Savez Srba iz Slovenije obeležio 22. april
Balkan

Savez Srba iz Slovenije obeležio 22. april

Savez Srba Slovenije i Muzej žrtava genocida, zajedno sa Srpsko kulturno društvo Maribor i SKUD Velenje organizovali su prethodnih dana u Velenju i Mariboru projekcije naših igrano-dokumentarnih filmova pod nazivom ,,Srbija veća od straha: Predavanje o tišini profesora Pavlovića“ i „Dve Brankove Kozare“.

24.04.2024

10:19

Magazin

Džet set

Srbija