• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

13.07.2016

13:33

NALJUTILA SE DŽENIFER: Grozno je to kako društvo gleda na žene!

Showbiz

NALJUTILA SE DŽENIFER: Grozno je to kako društvo gleda na žene!

Podeli vest

Već neko vreme mediji nagađaju da je Dženifer Aniston trudna, a glumici se očigledno smučilo, pa je odlučila da odgovori na te spekulacije

- Mi smo kompletne osobe bez obzira na to da li imamo partnera, da li imamo dete. Ne moramo da budemo udati, niti da budemo majke, da bismo bile ostvarene kao osobe. Sami odlučujemo šta za nas znači "živeli su srećno do kraja života'" - rekla je Dženifer za "Hafington post". "

Bivša zvezda serije "Prijatelji" rekla je da joj je to što je njen život stalno pod budnim okom javnosti, naročito u poslednjih nekoliko meseci, pokazalo kako društvo generalno gleda na žene.

Tek sada mi je postalo jasno koliko zapravo definišemo žene na osnovu toga da li su udate, na osnovu materijalnog statusa... Smatramo da su žene na neki način nekompletne, neuspešne i nesrećne ako nisu udate i nemaju decu. Da, možda jednog dana postanem majka, a s obzirom na to da ne krijem ništa, ako ikada do toga dođe, prvo ću vas obavestiti. Ali, ja ne jurim majčinstvo zato što se osećam nekompletno. Nedavno sam se osećala manje vrednom zato što se moje telo menja i/ili sam možda pojela hamburger za ručak, a onda su me fotografisali iz čudno ugla, pa samo zato bila dve stvari: trudna ili debela - rekla je Dženifer.

Glumica je dodala i da je objektifikacija žena apsurdna i uznemirujuća stvar.

Poruka da devojčice nisu lepe ako nisu neverovatno mršave, da nisu vredne naše pažnje ako ne izgledaju kao supermodeli ili glumice sa naslovnih strana magazina je priča u koju svojom voljom verujemo. Ti standardi prate devojčice i kada odrastu - smatra Džen.

Inače, glumica je nešto ranije uslikana u bikiniju sa nešto većim stomačićem, zbog čega su počela nagađanja da je trudna. Njen agent pokušao je da ućutka glasine o tome, insistirajući da je Dženife "samo pojela malo veći obrok".


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubijene Danke Ilić! Zašto ubice neće da kažu gde je telo? (VIDEO)
Live TV

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubijene Danke Ilić! Zašto ubice neće da kažu gde je telo? (VIDEO)

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubistva Danke Ilić. Osumnjičeni za ubistvo od samog početka pokazuju vrlo neobično ponašanje. O tome šta je sve neobično u ovom slučaju, u emisiji "Info dan" govorile su Maja Jovanović iz Biroa za borbu protiv trgovine decom i psihološkinja Katarina Matić. Uživo u program javila se i novinarka Informera Vesna Jović sa najnovijim informacijama iz okoline Bora.

19.04.2024

16:35

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija