• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

19.07.2016

11:39

(VIDEO) GDE SI BRATE! Seal posvetio pesmu Noletu na koncertu u Marbelij!

Showbiz

(VIDEO) GDE SI BRATE! Seal posvetio pesmu Noletu na koncertu u Marbelij!

Podeli vest

Poznati pevač Seal je na nastupu u Marbelji u Španiji posvetio svoju pesmu “Kiss From a Rose” Novaku Đokoviću koji je bio u publici

- Znate šta sam čuo? Da je Novak Đoković večeras ovde. Gde si, brate? - rekao je Seal.

screenshot

- Danas sam vežbao u teretani i neko mi je rekao da je Novak Đoković tu i vežba. Otišao sam tamo da ga gledam, znate, ništa bitno, samo najbolji teniser sveta. Ne samo da je udarao lopticu, nego je svaka pogađala unutar linije. Pretpostavljam da to tako biva, kad ste najbolji teniser sveta. Bilo mi je zadovoljstvo da te gledam danas kako igraš. To je nešto što ću ispričati svojoj deci i čast mi je što si ovde na mom nastupu. Hvala ti mnogo! Posvećujem ti ovu pesmu - rekao je Seal na oduševljenje publike i zasvirao početne tonove pesme “Kiss From a Rose”.

POGLEDAJTE VIDEO:




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Moka

pre 7 godina

Jelena se jos odmara na Ekvatoru bravo Nole odmori se i ti malo

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija