• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: pink.rs/informer.rs

19.07.2016

21:41

(FOTO) OBEZBEDILA JOJ BUDUĆNOST! Zvezda serije SULEJMAN VELIČANSTVENI ostavila ćerki DVA MILIONA EVRA!

Showbiz

(FOTO) OBEZBEDILA JOJ BUDUĆNOST! Zvezda serije SULEJMAN VELIČANSTVENI ostavila ćerki DVA MILIONA EVRA!

Podeli vest

Glavna junakinja hit serije “Sulejman veličanstveni” Merjem Uzerli ima dvogodišnju ćerku Laru sa turskim biznismenom Kanom Atešom, koju je finansijski obezbedila, te je mala Lara poslatala naslednica vrtoglavih dva miliona evra

Ateš je ostavio glumicu još dok je bila trudna, a za ćerku ne želi ni da čuje. Sada, biznismen je pred bakrotom jer je oštetio klijente za oko 86 miliona evra i pobegao u Meksiko.

(FOTO) PRESLIKANA! Hurem pokazala svoju naslednicu!

Merjem se uplašila da će bivši sada hteti da se dokopa njenog novca, pa je ćerkici u Nemačkoj otvorila račun u banci sa dva miliona evra. Lara će dobiti novac kad bude punoletna.

Glumica redovno na svom profilu na društvenoj mreži Instagram kači fotke svoje mezimice. Malena Lara je, slažu se obožavatelji, majčina slika i prilika.

(FOTO) POSLE DRAME STAJE NA LUDI KAMEN! Hurem se konačno udaje!

 

 

(FOTO) NEMA RAZLIKE Ona je crnogorska Hurem!


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija