• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: A. Jovanović

21.07.2016

22:32

E OVO SE CENI! Nataša Kovčević poručuje: Lepota čoveka je u nesavršenosti!

Showbiz

E OVO SE CENI! Nataša Kovčević poručuje: Lepota čoveka je u nesavršenosti!

Podeli vest

Košarkašica Crvene Zvezde kojoj je pre tri godine amputirana noga pokazala da savršeno izgleda u kupaćem kostimu

Košarkašica Nataša Kovačević uživa sa drugaricama na moru u Grčkoj i sa osmehom poručuje da je lepota u nesavršenostima. Sportistkinja kojoj je pre tri godine zbog saobraćajnog udesa amputirana noga do kolena ponosno se skinula u kupaći kostim i pokazala da izgleda sjajno.

Čak i kad se stvari čine nerešivim, ako je čovek strpljiv i ima veru, sigurno će uspeti da nađe put
Nataša Kovačević

Ova hrabra devojka je otputovala u Pefkohori sa najboljim prijateljicama kako bi se opustila na peščanim plažama. Ženama koje su u depresiji zbog nekog viška kilograma ili celulita Nataša poručuje da moraju da shvate da je njihova vrednost u nečemu drugom.

- Ljudima koji zbog fizičkih nedostataka upadaju u depresiju mogu da poručim da je lepota muškaraca i žena često u nesavršenostima. Moramo da naučimo da ih volimo, jer su deo nas - ističe Kovačevićeva.

NAGRADA OD FIBA! Nataša Kovačević dobila specijalno priznanje!

Ona dodaje da je prošla kroz teške trenutke, ali da nikada nije gubila veru. Nije joj padalo na pamet da odustane, da se povuče i zatvori u kuću.

- Moja poruka je da moramo da imamo veru i da budemo strpljivi. Čak i kad se stvari čine nerešivim i teškim, ako je čovek strpljiv i ima veru, sigurno će uspeti da nađe put - tvrdi košarkašica Crvene zvezde.

KALINIĆ REVOLTIRAN: Srbijo, Nataša Kovačević je tvoja najveća zvezda, a ne rijaliti igrači i kriminalci!

Public

Šoping u Solunu

Public

Nataša sa drugaricama kolima obilazi grčku obalu. One su smeštene u Pefkohoriju, ali često skoknu i do drugih mesta. Devojke su tako bile i u Solunu u šopingu.

Provod na moru se uglavnom svodi na dobru knjigu i plažu, dok uveče skitamo
Nataša Kovačević

Nataša trenutno odmara, kako bi bila puna energije za novu košarkašku sezonu. Preko dana uživa na peščanim plažama, a uveče izlazi sa drugaricama.

- Mnogo mi je lepo na moru. Provod se uglavnom svodi na dobru knjigu i plažu, dok uveče skitamo. Ovo je pravo vreme da "napunim baterije", pa se trudim da ga maksimalno iskoristim - priznaje.

Ona je 2015. godine potpisala ugovor sa Crvenom zvezdom i za kratko vreme nakon nesreće se vratila na teren.

NATAŠA, TI SI CARICA! Košarkašica koja je ostala bez noge igraće za Zvezdu

 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Ljubo

pre 7 godina

Mnogi da poslusaju i pogledaju ovu mladu dijevojku ,ovu heroinu, ...stvarno samo se zapitati ,sta je u zivotu najvaznije....neka ti ostatak zivota bude u stalnoj radosti ,dijevojko ....

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija