• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: 24sata.rs/informer.rs

22.07.2016

10:30

(FOTO) MOGAO JE DA IMA BILO KOJU! Ova lepotica je ukrala srce Džejmsu Bondu!

Showbiz

(FOTO) MOGAO JE DA IMA BILO KOJU! Ova lepotica je ukrala srce Džejmsu Bondu!

Podeli vest

Holivudski glumac Pirs Brosnan, poznat kao agent 007, mogao je da ima bilo koju lepoticu, ali je njegovo srce pre 15 godina ukrala Kili Šejn Smit

Poznata voditeljka Keli Šejn Smit je u glumčev život ušla posle smrti njegove prve žene Kasandre Haris, koja je preminula 1991. godine.

Njih dvoje su se upoznali 1994. godine na plaži u Meksiku, a sedam godina kasnije odlučili su da konačno stanu na ludi kamen.

NOVI BOND ĆE BITI CRNAC ILI GEJ? Brosnan se slaže!

Zbog uloge tajnog agenta Pirs je postao zanimljiv tabloidima, međutim kako nisu uspeli da nađu nijednu mrlju u njegovom životu obrušili su se na njegovu izabranicu.

Iako su je kritikovali zbog viška kilograma, glumac je svima jasno stavio da znanja da pored sebe ne želi Barbiku i pružio podršku svojoj supruzi.

- Podržavam suprugu u nastojanju da skine višak kilograma, ali meni oni nimalo ne smetaju. Ja volim njenu vitalnost i njenu stras. Ona ima snagu bez koje ja ne bih mogao da živim. Kada me Kili pogleda ja se sav raznežim - jednom prilikom je izjavio Pirs.

BROSNAN TERORISTA! Na aerodromu mu oduzeli lovački nož!

UŽAS U RAJU Izgorela kuća Pirsa Brosnana (VIDEO)


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija