• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

25.07.2016

12:38

PRINC HARI ćutao o smrti princeze Dajane 16 godina!

Showbiz

PRINC HARI ćutao o smrti princeze Dajane 16 godina!

Podeli vest

Britanski princ Hari kaje se što ranije nije govorio o posledicama koje je smrt njegove majke, princeze Dajane, ostavila na njega

Hari (31) - peti naslednik britanskog trona, izjavio je kako do svoje 28. godine uopšte nije želeo da priča na temu majčine smrti, prenosi Rojters.

BIVŠA DEVOJKA PRINCA HARIJA OTKRILA DETALJE IZ NJIHOVE VEZE: Bilo je zastrašujuće i neprijatno!​

 - U redu je patiti, ali morate pričati o tome, jer to nije slabost. Slabost je imati problem, a izbegavati ga i ne rešavati - izjavio je mlađi sin princa Čarlsa i pokojne Dajane.

 
Public

Unuk kraljice Elizabete II pričao je o majci prošle nedelje kada je upriličio dobrotvornu zabavu za mentalno obolele, kojoj su prisustvovali mnogi engleski sportisti.

(VIDEO) KAD MAMA KAŽE! Kraljica Elizabeta izblamirala princa Vilijama pred celom Britanijom!

On smatra da svako može imati mentalnih problema, bez obzira na to da li je član kraljevske familije, vojnik ili sportista.

Princeza Dajana poginula je u saobraćajnoj nezgodi 1997. godine u Parizu, kada je Hari imao 12, a njegov stariji brat Vilijem 15 godina. 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija