• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

31.07.2016

11:02

LAŽNI NASLEDNICI Svi hoće Princovo bogatstvo!

Showbiz

LAŽNI NASLEDNICI Svi hoće Princovo bogatstvo!

Podeli vest

Sudija u američkoj saveznoj državi Minasoti odbacio je zahteve 29 ljudi koji tvrde da imaju pravo na deo nasledstva preminule pop zvezde Princa, naredivši novu rundu DNK testiranja

Princ je 22. aprila pronađen mrtav u svom domu u predgrađu Mineapolisa u 57. godini života. Utvrđeno je da se slučajno predozirao lekom protiv bolova, fentanilom, opijatom jačim od heroina. Prerano preminuli muzičar nije ostavio testament, a nije imao decu, pa se mnogi javljaju kao mogući naslednici.

Njegovo nasledstvo se procenjuje na 300 miliona dolara.

Sudija Kevin Eide je naredio genetsko testiranje za ljude koji tvrde da su u rodbinskim vezama s preminulim muzičarem. Testiranje će se sprovesti nad četvoro braće i sestara, odnosno polubraće i polusestara, te nad dve žene koje tvrde da su rođake i unukom jedne od navodnih sestara. DNK testiranjem su već odbačeni brojni zahtevi za nasledstvom koje su podnele razne osobe - od zatvorenika u Koloradu koji je tvrdio da je njegov otac do žene u Georgiji koja je tvrdila da su bili venčani, ali da CIA taj brak drži u tajnosti.

Pevač, tekstopisac, aranžer i instrumentalista, Princ je jedan od najinventivnijih muzičara svoga doba. Njegovi hitovi uključuju i pesme „Little Red Corvette,” „Let’s Go Crazy” i „When Doves Cry.” Poreklom je iz Mineapolisa, probio se u kasnim 70-im godinama prošlog veka sa hitovima „Wanna Be Your Lover” i vladao narednu deceniju albumima „1999” i „Purple Rain”.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija