• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: I. Gajić

01.08.2016

21:31

(PAPARACO) LAZETIĆI SPISKAJU 300 EVRA DNEVNO! Bivši fudbaler i njegova supruga ne žale za luksuz!

Showbiz

(PAPARACO) LAZETIĆI SPISKAJU 300 EVRA DNEVNO! Bivši fudbaler i njegova supruga ne žale za luksuz!

Podeli vest

Sonja i Nikola Lazetić baškare se na luksuznoj plaži u Miločeru, gde samo komplet ležaljki i suncobran koštaju 75 evra

Bivši fudbaler Nikola Lazetić i njegova supruga Sonja baškare se po Crnoj Gori za sve pare! Oni za nekoliko sati uživanja na moru spiskaju i 300 evra, kada se saberu cene ležaljki, pića i hrane u obližnjem ekskluzivnom restoranu.

Za sve pare

Supružnici su dan proveli na luksuznoj plaži u Miločeru zajedno sa prijateljima. Uživali su u sunčanju, kupanju, čitanju knjige, a društvo im je pravio i Sonjin pas Aga. Ovo zadovoljstvo nije jeftino, ali poznato je da Lazetići ne škrtare kad je reč o luksuzu.

Supružnici su

se u obližnjem restoranu počastili ručkom od 200 evra

- Komplet ležaljki i suncobran na Kraljevoj plaži košta neverovatnih 75 evra. Zbog toga samo oni sa dubokim džepom mogu sebi da priušte da tu letuju. Lazetići su ručali u restoranu, gde su za morske specijalitete i piće izdvojili oko 200 evra. U tom restoranu na plaži samo nes kafa i voda koštaju 20 evra. Ipak, kad su na moru Sonja i Nikola vole da se potpuno opuste i da ne razmišljaju o parama - ističe izvor blizak paru.

ĆERKI ĐOLETA BALAŠEVIĆA PORUČILI:Tvoj otac je sramota za Srbiju!

Sonja se brčka, Nikola čuva psa

Žarko Radovančev

Nikola se pokazao i kao veoma brižan muž. Dok je Sonja plivala u moru, on je brinuo o njenom psu Agi. Donosio mu je vodu i sklanjao ga u hlad.
- Agu je Nikola poklonio Sonji, a platio ga je 6.000 evra! Toliko koštaju pomeranci sa rodoslovom. Sad se od njega ne odvajaju, pa ga vode na sva putovanja - kaže naš izvor. 

Naš sagovornik dodaje da su Lazetići ovog leta stigli da krstare jahtom po Jadranu.

20 evra košta nes kafa i voda u Sonjinom i Nikolinom omiljenom restoranu u Miločeru

- Nikola je prošle godine kupio jahtu vrednu pola miliona evra. Kad je brod od 15 metara uplovio u Kotor, svi su ih primetili. S decom i prijateljima su plovili morem i obilazili gradove i plaže. I ove godine su uživali na brodu, a poslednjih dana su se stacionirali na Kraljevoj plaži. Oni su ranijih godina letovali u Dubaiju, ali sada zbog jahte odmor provode u susednoj državi - priča naš izvor.

Slavili Sonjin rođendan

Bivši fudbalski reprezentativac i junakinja kultnog filma "Vidimo se u čitulji" pre tri nedelje su boravili u luksuznom kompleksu "Porto Montenegru" u Tivtu, ali su se vratili u Beograd zbog Sonjinog rođendana. Ona je u svom restoranu proslavila svoj datum rođenja, a odmah posle žurke Lazetići su se vratili na primorje.

KAKO POBEDITI TROPSKE VRUĆINE?! DR. MACURA SAVETUJE: Volite se, seksajte se, biće vam lepše i lakše!

Žarko Radovančev



Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
tanja77

pre 7 godina

A to je ona iz vidimo se u citulji sto htela da bude poznata ha ha

Izbori 2024

Vesti

TV

Prsti su na crvenom dugmetu! Jesmo li umalo izbegli nuklearni rat? (VIDEO)
Live TV

Prsti su na crvenom dugmetu! Jesmo li umalo izbegli nuklearni rat? (VIDEO)

Šta se zaista desilo 14. aprila? Odgovor Izraela na napad Irana je pomalo čudan. Navodno Iran je pokušao nuklearni napad na Izrael. Na ovu temu u "Info danu" govorio je Nikola Vrzić, glavni urednik portala RT. Uživo u program javio se pilot Stevan Ignjatović koji je detaljnije govorio o avionima koji su sposobni da nose nuklearne bombe.

23.04.2024

16:13

Na Kosovu se ide na satanizovanje Srba i vraćanje u prošlost! Referendum nije ispunio svoju svrhu, rešenje je Zajednica srpskih opština! (VIDEO)
Live TV

Na Kosovu se ide na satanizovanje Srba i vraćanje u prošlost! Referendum nije ispunio svoju svrhu, rešenje je Zajednica srpskih opština! (VIDEO)

Život pod terorom Aljbina Kurtija na Kosovu i Metohiji još uvek predstavlja ogroman problem za Srbe koji tamo žive, a Zapad, sa svojim licemernim ponašanjem i dvostrukim aršinima, ne doprinosi rešavanju situacije. Na ovu temu u "Info jutru" televizije Informer govorio je predsednik Društva lobista Srbije Nenad Vuković.

23.04.2024

12:40

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Objavljen datum Putinove inauguracije!
Planeta

Objavljen datum Putinove inauguracije!

Inauguracija ruskog predsednika Vladimira Putina, biće održana 7. maja, rekao je Andrej Klišas, predsednik Komiteta za ustavno zakonodavstvo i državnost u Savetu Federacije, javlja agencija TASS.

23.04.2024

15:33

Magazin

Džet set

Srbija