• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Kurir/Informer.rs

01.08.2016

22:15

ANA NIKOLIĆ TRUDNA! Ovo je razlog zašto se pevačica se udala tajno i na brzinu!

Showbiz

ANA NIKOLIĆ TRUDNA! Ovo je razlog zašto se pevačica se udala tajno i na brzinu!

Podeli vest

Ekspresno brza udaja pop zvezde Ane Nikolić i repera Stefana Raste Đurića ostavila je bez teksta kako domaću javnost tako i njihove kolege, ali i njihove porodice

Bukvalno niko nije znao za planove ovog zanimljivog, sada već bračnog para, a nisu ni oni do poslednjeg trenutka.

Kako piše Kurir, Ana i Rasta su venčanje zakazali kad su saznali lepe vesti - da za šest meseci postaju roditelji!

Ana Nikolić je u trećem mesecu trudnoće. Pevačica je na trudnoću posumnjala još početkom jula, ali rešila je da sačeka sredinu meseca kako bi bila sigurna u rezultate testa.

- Ana je s Rastom odmah razgovarala o tome. Rekla mu je da postoji velika verovatnoća da su napravili bebu, a Stefan je bio oduševljen! Odmah joj je rekao da će se venčati ako je trudna! Jedva je čekao da se ona vrati iz Budve i ode kod lekara. Na pregledu joj je potvrđena trudnoća - kaže izvor blizak pevačici.

ANA SE PRAVI BLESAVA: Ne znam zašto su svi šokirani mojom udajom za Rastu?!
Ana i Rasta su, maltene istog trenutka, zakazali prvi slobodan termin u opštini Voždovac i u prisustvu kumova i nekolicine prijatelja sklopili građanski brak. Odmah posle venčanja otišli su u Hrvatsku, u Poreč, na nastup u „Palacu“, klubu biznismena Ćazima Osmanija.

Ana Nikolić je u klub ušetala u uskom bodiju, koji je istakao evidentni višak kilograma u predelu struka i stomaka. Svi su komentarisali da izgleda kao trudnica, a to je tokom njenog nastupa potvrdio i jedan od menadžera kluba.

(FOTO) BEBAC ŠMEKER! Evo kako bi izgledala beba Ane Nikolić i Raste Kavalija!

- Napravili smo pravi potez sa Aninim gostovanjem! Odličnu je atmosferu napravila, nikad bolje veče nismo imali. Rekao mi je njen brat Marko (Anin menadžer, prim. aut.) da ona večeras neće mnogo igrati i „bacati“ se na stejdžu jer je u drugom stanju, ali da očekujemo spektakl! I stvarno je napravila šou iako je trudna! - rekao je zadovoljni menadžer "Palaca".


 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
lale

pre 7 godina

Dobra maska Cazimova.Obezbedio se od braka.Na brzaka udao svoju devojku.

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija