• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

05.08.2016

14:04

DIVAC NE ZNA DA SE RAZVODI! Poludeo kada je čuo za novu izmišljotinu!

Showbiz

DIVAC NE ZNA DA SE RAZVODI! Poludeo kada je čuo za novu izmišljotinu!

Podeli vest

Na jednom beogradskom portalu nedavno se pojavila ekskluzivna informacija da se proslavljeni košarkaš Vlade Divac razvodi posle 27 godina od supruge Snežane. Povodom ove vesti Divac se oglasio na društvenoj mreži tviter

Evo šta je on napisao:

"Bolesnicima iz @Blic_online posle duge hajke na moju porodicu żeleo bih da se zahvalim na informaciji da se razvodim, nisam znao. Uživaj te!"

 

 

Ineče, portal Blic.rs je otišao tako daleko da je javnosti "otkrio" da je brakorazvodna parnica pri kraju i da će se tek nakon što se ona završi znati koja nekretnina pripada kom članu porodice Divac.

Oni su takođe podsetili na činjenicu da Vlade i Snežana imaju troje dece, Luku i Mariju i usvojenu ćerku Petru.

Ovu neproverenu informaciju preneli su mnogi portali.

VLADE DIVAC ZA INFORMER: Ameri su loše preneli, nisam rekao da će Kazins ubiti "orlove"!


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Divac je Srbija

pre 7 godina

Nisam znao da ovako portali u stranom vlasnistvu ucenjuju poznate. Sada valjda neko treba da im plati da bi ovu porodicu ostavili na miru. Kao da hoce da im zgade Srbiju. Krenuli su sa pricom o onom nesrecnom kantrimenu, pa je ovo sada neki drugi korak.

Asad

pre 7 godina

Sta vi pisete? Ali bez brige, ionako to niko ne cita, osim botova vaseg gazde.

gavrilo princip

pre 7 godina

Vlade, obrukao si se! U mojoj školi bi se za ovo " uživaj te " dobila jedinica do kraja godine! Bio si veliki košarkaš, imaš dovoljno para, pa plati nekome da pregleda i lektoriše ono što si napisao. A i da nešto pročitaš ne bi bilo loše. Diplome se na ovim prostorima lako mogu kupiti, ali znanje i pismenost ne stiču se baš lako. Pozdrav i ne zamjeri na iskrenom savjetu.

mihailo

pre 7 godina

Divac je išao u neku drugu školu... Dokazaose sa diplomom baš te škole i zadadio pare i ugled... Vama je ostalo od vaše škole da samo pucate od muke i zavisti. "Uživaj te " !!!

Jovan

pre 7 godina

Vazno je da si ga razumeo. Verovatno si niko i nista u privatnom zivotu pa ovde lecis komplekse... Ma bravo sad si ga ti naucio.

Dile

pre 7 godina

Mozes i ti sa svojom diplomom da obrises du..e i kada je Divac harao po dvoranama sirom sveta igrajuci za svoju zemlju.kada se borio protiv ustasa i ne znam protiv cega jos ti si izgleda bio u pelenama i zato bolje bi ti bilo da budes malo pristojniji.

xxxxx

pre 7 godina

.....g divac jesili..... malo bolje upoznao..... svoju... otadzbinu...,ovde a i u migraciji..gde bi vise voleo da zivis sa svojom porodicom....ili mislis da ni na grenlandu nije lose......

nele011

pre 7 godina

Bolesniku iz Sakramenta zahvaljujem za sve sto je uradio za Srbiju kao predsednik naseg MOK-a...Pa sto si pobegao, sto prvo nisi podneo ostavku i otisao na drugo radno mesto...I sto se ljutis sto te prozivaju...Uzivaj tamo gde jesi uz doskocicu - putuj Igumane....moze i Prijepolje bez tebe, a za Srbiju ne brini...

Vera

pre 7 godina

Ne mogu da verujem, kako ste maliciozni, zavidni, zli i neupotrebljivi, i za sebe a naročito za ovu državu.......kada imate ovakve komentare, za nekog ko je bio vrhunski sportista, a pogotovu što ga ne poznajete lično, nego samo mrzite iz svoje sopstvene nemoći, duhovne bede i poganluka. Jadna ova država, kada ima ovakve "mislioce" Podrška Divcu

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija