• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Kurir/Informer.rs

13.08.2016

18:57

ANASTASIJA SE ODSELILA OD CECE Napustila vilu na Dedinju i živi kod drugarica!

Showbiz

ANASTASIJA SE ODSELILA OD CECE Napustila vilu na Dedinju i živi kod drugarica!

Podeli vest

Naslednica folk dive promenila život posle punoletstva: preselila se kod najbolje drugarice, planira da pokrene biznis i da se uda

Veljko je sa Cecom išao na njen nastup u Budvu, a bio je i u Guči s mamom. Anastasiju sa Svetlanom nismo videli odavno, a izgleda da je razlog vrlo jednostavan: naslednica folk žive počela je samostalan život!

Kako Kurir saznaje od izvora bliskog pevačici, Anastasija Ražnatović već dva meseca živi kod najbolje drugarice Isidore.

- Cecina ćerka se sa Isidorom i njenom sestrom druži od detinjstva, nerazdvojne su. Sad su zajedno bile u Budvi na letovanju. Njih dve imaju svoj stan, žive bez roditelja i upravo su one nagovorile Anastasiju da pređe kod njih. Ona je maltene odmah pristala i preselila se. Kući kod mame ide skoro svakodnevno, bude nekoliko sati, ali više ne spava u vili na Dedinju - tvrdi izvor.

(FOTO) KRISTIJAN IH RASTAVIO! Cecina ćerka šutnula Terzinog sina!

Prema njegovim rečima, ovo je bio očekivan korak mlade Ražnatovićke.

- Anastasija planira da uskoro pokrene privatni biznis. Koliko znam, to će biti nešto u vezi s modom - kaže naš izvor.

Donedavno se šuškalo i o Anastasijinom venčanju. I Svetlana Ražnatović je između redova nagovestila da bi njena ćerka uskoro mogla postati gospođa.

- Mlada je još za udaju, ali ako je to ispunjava i čini srećnom, neka to i uradi - rekla je Ceca za Star.

(FOTO) INFORMER NA MORU U CG: Kume Luna i Anastasija se izbegavaju u Budvi!


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
DS

pre 7 godina

Lijepa na mamu,pametna na tatu,ako nekim slucajem krene u nauku bice i Teslini patenti ugrozeni.

tomas9d

pre 7 godina

Zašto ne, mlada , lepa, zdrava..........nadam se samo da će sve to pametno iskoristiti.

Produkti 90ih

pre 7 godina

Nevazna skroz isto kao i njena Mama koja zivi od stare slave.

Lena

pre 7 godina

Za romsku populaciju kojoj pripada vec kasni sa udajom. To je medju njima savim normalno ovo sto ona nije do sad se vec udala i rodila nije normalno, valjda ce uskoro to ce trebati videti!

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija