• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

16.08.2016

20:57

POSLE TEŠKIH OPTUŽBI NAGODILI SE Evo koliko će Džoni Dep isplatiti novca Amber!

Showbiz

POSLE TEŠKIH OPTUŽBI NAGODILI SE Evo koliko će Džoni Dep isplatiti novca Amber!

Podeli vest

Čini se da su Džoni Dep i Amber Herd konačno pronašli zajednički jezik u vidu novca. A poznato je da para vrti gde burgija neće

 

I samo dan nakon što je video u kojem Džoni lomi pijan stvari po kući, a potom i vesti da je svojevremeno sebi odsekao deo prsta kako bi ispisao poruku upućenu Amber, par se nagodio. Prema najnovijim informacijama Amber će da povuče tužbu protiv Depa za nasilje u porodici i razvod će obaviti sasvim privatno. U ponedeljak je postignut konačan dogovor, prenosi "Dejli Mejl".

TRAŽI OPROŠTAJ? Džoni Dep namerno koči razvod od Herdove?!

I za ovaj gest Dep će morati da iskešira 10 miliona evra! Par se oglasio zajedničkim saopštenjem.

- Naša veza je bila neverovatno strastvena, povremeno nestabilna, ali je uvek bila zasnovana na ljubavi. Nijedna strana nije iznela lažne optužbe zarad finansijskog dobitka. Nije postojala namera da jedno drugom nanesemo fizičku ili emocionalnu štetu. Amber želi Džoniju sve najbolje u budućnosti, a novac od razvoda će donirati u humanitarne svrhe - prenose strani mediji.

(VIDEO) SNIMALA GA KRIŠOM: Amber Herd objavila snimak na kojem je Džoni Dep maltretira!


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija