• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: 24sata.rs/informer.rs

18.08.2016

15:34

BILO JE ZEZNUTO! Dejvid Švimer otkrio kako su mu Prijatelj uništili život!

Showbiz

BILO JE ZEZNUTO! Dejvid Švimer otkrio kako su mu Prijatelj uništili život!

Podeli vest

Dejvid Švimer je u jednoj od najpopularnijih serija svih vremena glumio Rosa i zarađivao je preko milion dolara po epizodi. Sada je otkrio kako i zašto su mu "Prijatelji" umalo uništili život

"Prijatelji" nisu bili nimalo zabavni glumcu koji će ove godine napuniti 50 godina.

Za "The Hollywood Reporter" Dejvid Švimer je otkrio da je serija koja ga je proslavila uništila njegov privatni život. 

- Bilo je prilično naporno i uništavalo je moje odnose sa drugim ljudima godinama, koliko mi je bilo potrebno da se prilagodim i da mi postane prijatno - rekao je.

S obzirom da je neprestano bio u centru pažnje, bio je nesposoban da napreduje i brusi svoj talenat.

- Učen sam kao glumac da je moj posao da posmatram život i druge ljude, pa sam šetao s podignutom glavom, stvarno uključen u sve to i gledao sam druge. Efekat slave je bio potpuno suprotan, zbog njega sam hteo da se sakrijem pod kačket za bejzbol i da me niko ne vidi. Posle nekog vremena sam shvatio da više ne posmatram ljude. Pokušavao sam da se sakrijem - priča Švimer.

Tada je izgubio kontrolu.

- Pokušavao sam da shvatim kako da budem glumac u ovom novom svetu, u novoj situaciji? Kako da obavljam svoj posao? To je bilo zeznuto - kaže glumac.

Jedino olakšanje su mu bili projekti koji nisu imali veze sa "Prijateljima".

DEJVID ŠVIMER: Neće biti snimanja novih "Prijatelja"!


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija