• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer/Alo

21.08.2016

23:54

UŽASNA PRETNJA ARKANOVOG NAJSTARIJEG SINA MIHAJLA: Četiri miliona evra za Cecino ubistvo?!

Showbiz

UŽASNA PRETNJA ARKANOVOG NAJSTARIJEG SINA MIHAJLA: Četiri miliona evra za Cecino ubistvo?!

Podeli vest

Mihajlo Ražnatović objavio je skandalozan status na društvenoj mreži Fejsbuk u kom poziva na ubistvo Cece Ražnatovic

On kaže da će za smrt folk zvezde dati pravo bogatstvo i da će svoju ponudu objaviti i preko medija.

- Nudim četiri miliona evra, ko je zainteresovan da likvidira Svetlanu Cecu Veličković!? I nudim još dva miliona kao bonus, onome ko uspe da nađe "Šupka Vojina u Americi" i dovede ga u Srbiju da iskopa Ceci grob! Svi koji su zainteresovani neka lajkuju i komentarišu - napisao je Mihajlo na svom Fejsbuku.

printscreen

Nakon njegovog statusa oglasila se i Ceca koja tvrdi da je Fejsbuk profil, na kojem je pretnja, lažan i dostojanstveno je najavila tužbu, ali se na istom nastavilo sa pretnjama i tvrdnjama da nije lažan.

printscreen

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Maxmen

pre 7 godina

Mihajlo odakle ti toliki milioni za ubistvo pevaljke,ni pokojni stari ti nebi toliko ostavio para.Ne mesaj pivo i viski svasta pricas,a ako je toliko mrzis zasto ne pokusas sa vudu magijom to mnogo nije skupo. Ali izgleda treba ti medijska pompa,tipican beogradjanin.

posmatrac sa severa

pre 7 godina

Verovatno je on ispraznio sefove u vreme sablje pa sad ocevim parama placa ubistvo macehe. Zlocinci se pre ili kasnije vrate na mesto zlocina ili se samohvalama sami odaju. Nema goreg nego kad je covek zadojen mrznjom.

života

pre 7 godina

I ako je baš nešto ne volim posebno, to ne bih uradio ni za deset a ni za bilo koji iznos. Naročito NE za novac u farbi koju ponuđeni novac ima!

Oskar

pre 7 godina

Izgleda da je u svedskoj pravo ladno, cim si tako mozak prehladio.Da je arkan ziv rekao bi sigurno ko na onom filmu Maratonci."zao mi je sto ste moja deca, a ne deca nekog moga ne prijatelja.Ko je vas poznavao ni pakao mu nece tesko pasti".

boja

pre 7 godina

Nije ti ona tatu otela jer posle tvoje mame a prije Cece ih je imao za izvoz .E tata,tata kakve bolesnike ostavi iza sebe. Ceca je dosta uspjela da svoju djecu odgoji kako treba

tori

pre 7 godina

Sta je briga,arkan joj obezbedio sve.Zivi bolje nek neka kraljica.Koja Vila koja popularnost a i nije neka,al ima srece i zna da sve iskoristi kako bi uzivala.Cak i politicare ima uza se.

deftones

pre 7 godina

I sad sta ceka policija ima dokaz ima sve hapsi

Prvoslav

pre 7 godina

Зар је ово за новине! Пуните главу народу са криминалцима!

Dile

pre 7 godina

Bez obzira šta ko mislio o Ceci Mihailove izjave u Dnevnom telegramu i na fejzbuku govore o čoveku kome je hitno potreban lekarski tretman.

drasko

pre 7 godina

momak je umobolan. sta reci ,? povukao na tatu ...geni su cudo.\n

Aleks

pre 7 godina

Ne može njoj metak ništa! Pet litara botoksa u licu i 15 litara silikona izgledaju kao najbolji pancir, jedino da ju neko gadja sa haubicom!

starica

pre 7 godina

Ako je ovo pisao Mihajlo - cestitam!!!! Cestitam na nepismenosti i glupostima! Da li je moguce da je toliko nepismen i glup ili je to namestaljka nekog glupandera koji ne razmislja o posledicama ovakvih pretnji. Mihajlo bi dosta osiromasio (sudskom odlukom) zbog ovakvog huskanja i trazenja placenog ubice a dobio bi i zatvorsku kaznu ako su kazne kao na zapadu. To moze samo idiot sa 40% IQ da sebi natovari na vrat.

zora

pre 7 godina

Zasto bi on njoj pretio ubistvom???? Macehu sam imala i ja pa je posle oceve smrti uzela advokata za ostavinsku raspravu i rekla da nas je cetiri naslednika.Tu smo bili brat i ja, deca iz prvog braka pokojnog supruga moje maceha a moga oca.

nena

pre 7 godina

Što je ne ubiješ sam, ostaće ti črtiri miliona dolara.

rada mrak33

pre 7 godina

Budala nadrogirana.Ako ovo stene svedsko dodje u BG a nece jer se boji,treba mokrim konopom isibati i vratii za Svedske!da mu naum ne pane nikad vise da pise nekom pretnje ubistvom.

vera

pre 7 godina

Ti si jedan obicni retard. Skini se zeni sa grbace kretenu drogirani. Ceca je nasledila dosta a i sada radi. Radi i ti nesto retardu.Gde ti je knjiga o tati.Samo lajes iz belog sveta.Postuj tu decu koja su ti brat i sestra po ocu.Nadji posao i prestani da prosis

Lala iz Banata

pre 7 godina

Подстрекавање и навођење на - УБИСТВО је посебно кривично дело по српском кривичном законику!! Државни Тужилац би на ово морао да реагује...Запрећена казна је до 5 година затвора...Па нек се "мамлаз" зајебава...али у некој другој држави, а не у својој....Толико...!!

ana

pre 7 godina

ko je da je pisao treba da ide u aps. meni najvise lici da je prste uplela psihicarka tj neki od najmanika tate iz ormana ili neki ujka. Amerikanci placaju dolarima.

ana

pre 7 godina

bolje da je ponudio za ocevog ubicu pare ( koje nema)

Milana

pre 7 godina

Videćemo da li će državni organi da reaguju na ovo, ipak je ovo pretnja smrću.

Gologuzi Mihajlo

pre 7 godina

Evo sta ti je Srbija, fanovi Mihajla, fanovi Cece. Ceca -Mihajlo, Mihajlo-Ceca! Ubistva, droga, pretnje, ružne i jeftine madam Rolovicke, starlete gladne leba... A de su price o poštenom svetu? O pilotima, lekarima, sudijama?? ? Sta nastade od ove Srbije??! I brige me za Mihajla i za Cecu i njenu decu, da svi budu doživotno zatvoreni bilo bi najljepše.

JetSet

pre 7 godina

Da li ovaj lik Vama liči na ljudsko biće? Meni on liči na nadrogiranu životinju, na kompleksaša i jadnika, na bedno stvorenje koje od mržnje prema maćehi i ne živi svoj život niti ima drugi smisao. Pomozi mu Bože kad već nema ko drugi....

Produkti 90ih

pre 7 godina

Mnogi zaboravljaju da je on bio sa ocem na mnogim ratistima pa su tamo Milione i zaradili.On sigurno taj novac poseduje a jos mnogo vise Ceca kojoj je Arkan sve ostavio i zato je ostala deca mrze jer je svu lovu i ostalo za sebe zadrzala i nece da deli sa njima.

xxxxx

pre 7 godina

..........nikakav problem...njihovo suocenje treba da se zavrsi na sudu a ne da ,,njihovi prijatelji,,manipulisu sa njima....to je mesto gde oni imaju sta da kazu jedni drugima bez pritisaka...i da definisu uzajamnu nesuglasnost a ne da se to odrazava na siri krug ljudi..........

Ceculjak

pre 7 godina

Znala je ona da Arkan ima toliku decu,sada mora da deli sa njima svu imovinu od Arkana,ali ona ne bi vec bi sve zadrzala za svoju decu.

Marcco

pre 7 godina

Jao... strašno! Jaoo, jaoo, jaoo... neću moći da spavam danima! Pa zar da ostanemo bez Cece! Inače, šta je to "šupak Vojin" iz Amerike?

branko1

pre 7 godina

Nadam se samo da će,kao u svakoj normalnoj državi,čim kroči kod nas,biti uhapšen I osuđen.Iver ne pada daleko od klade

Dunja

pre 7 godina

Nesto je moralo da ga isprovocira nevidjeno da bi ovoliki gnev bio u njemu ...mi ne znamo ali on i ceca znaju...ovo se vidi da je status napisan u gnevu...i ja sam posle raskida sa bivsim rekla da cu da ga ubijem od batina pa nisam :) ,to je samo gnev zbog njima poznatih razloga...

Cucu

pre 7 godina

Za Bekovo ubistvo ,trebao da plati 200,000 evra a ovde cetri miliona ,

Didule Prdule

pre 7 godina

E na ovoj slici se bas vidi sva njena lepota..

Mario

pre 7 godina

Sto posto lažan profil je u pitanju.Momak je afirmisan ima svoj život i boli ga briga za nekom maćehom. Ko zna koje sve tu umešao prste /svi sem Natalijine dece/, možda čak i mafija koja nikada i ništa , ne oprašta, ko zna čije su to zle namere i koji je cilj...ali će se otkriti....Zato, dragi moji, ne palite se bez provera.... i ne osudjujte one koje ne poznajete....

Lala iz Banata

pre 7 godina

Ко год да је, у питању је кривично дело ПОДСТРЕКАВАЊА и навођења на убиство...Полиција и Тужилаштво мора да реагује...А мамлаз мора у ћорку - да се научи "памети"...

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović
Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović

Inspektori Četvrtog odeljenja beogradske policije priveli su večeras glumca i političkog aktivistu Sergeja Trifunovića i to nakon što su kod njega našli nekoliko grama opojne droge, nezvanično saznaje Informer!

18.04.2024

21:36

Sport

Na današnji dan: Rođen jedan od najboljih fudbalera svih vremena!
Fudbal

Na današnji dan: Rođen jedan od najboljih fudbalera svih vremena!

19. APRILA 1972. godine rođen je legendarni brazilski fudbaler Rivaldo. Afirmisao se u Palmeirasu, pa igrao za Deportivo La Korunju, Barselonu, Milan, Kruzeiro, Olimpijakos, AEK... Sa Brazilom je bio prvak sveta 2002, sa Milanom prvak Evrope 2003, a Zlatnu loptu je dobio 1999. godine.

19.04.2024

06:00

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija