• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: BGonline/Informer.rs

22.08.2016

19:19

NADA MACURA OTVORILA DUŠU: Nadala sam se da ću imati decu, ali to se nije dogodilo!

Showbiz

NADA MACURA OTVORILA DUŠU: Nadala sam se da ću imati decu, ali to se nije dogodilo!

Podeli vest

Najpoznatija doktorka u Srbiji, Nada Macura iza sebe ima jedan brak a kako kaže, sebi je odavno zabranila da se zaljubi i uživa u društvu prijatelja, kolega, saradnika

Za nju su antistres terapija dobra muzika, dobro vino, sokovi, prijatelji koje je razumeju. Obožava da odlazi na masažu, da se šminka i neguje.

- Šta će muškarcu uspešna žena? Oboje moraju biti uspešni da bi ta veza uspela. Zašto bih ja sad morala da radim ono što sam radila u braku? Moj muž je bio vojno lice, pantalone su morale biti ispeglane da na tu crtu možete da se posečete. Košulja uvek čista...  Kuvala sam, prala sam sudove, prozore, bila posvećena porodici i karijeri. I onda kažu: "Kako takvu ženu da napustiš?". Ali nije on mene napustio već ja njega. Meni nije bila toliko teška odluka.

On je bio jako zgodan, ali mnogo je priča bilo o tome koliko treba sve da imamo, kao što je BMW koji mu je bio želja iz detinjstva, motor, jahta... Nigde knjige i sadržaja, a knjiga je za mene sadržaj i ne razumem one koji ne čitaju knjige. Ne pravim se pametna, samo želim sebi da učinim život lepšim. Moj brak je bio drugačiji od brakova drugih ljudi. Mnogo vremena smo provodili razdvojeni.

KAKO POBEDITI TROPSKE VRUĆINE?! DR. MACURA SAVETUJE: Volite se, seksajte se, biće vam lepše i lakše!

Prvo sam živela u Kragujevcu, a on u Smederevskoj Palanci, zatim on u Beogradu a ja u unutrašnjosti. Zbog česte razdvojenosti, a kasnije nesloge u braku i zbog nesaglasnosti po zdravstvenom pitanju jer nismo imali decu, mi smo se razveli. Gde ćeš spojiti dva Blizanca u horoskopu?

Mislila sam nema veze, ima drugih stvari... Volim decu, mislila sam da ću se udati i srediti se u drugom braku, ali sam se posvetila učenju i karijeri i to se nikad nije dogodilo. Nije život bez dece bez smisla - rekla je Nada za BGonline.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Sava Prokopović iz Ritopeka

pre 7 godina

Ми подржавамо Мацура др Наду из Врдника у целини.

Lala iz Banata

pre 7 godina

Та сестро то је најмањи проблем, та треба ти само Кума и хармоникаш...! ( Јел имаш..?) ...Све остало - ја ти ома* решим...!!

tori

pre 7 godina

Ne znam.,zasto je sad postala tako popularna ,da nije resila da se udaje?

Misa_Zemun

pre 7 godina

Ne razumem je baš zbog toga što je doktor. Smatram da je prvo trebala da sve preduzme sa medecinske stranekako bi ona i njen partner imajli decu. Ako problem nije do nje, a njen filter za potencijalnog oca u ulozi partnera ili ne, je takav da niko ne može da prođe, šta je sprečava da se oplodi od nn davaoca? Ako to medecinski više nije moguće ili joj je blam pred kolegama, u Zvečanskoj vape za usvajaocima dece! Takođe ne razumem kakav je smisao života i uopšte biološka opravdanost življenja ako partneri nemaju poroda? Valjda je nastavak ljudske vrste No.1 od svih razloga i interesa ljudskog postojanja i ako neko ne može da ima dete onda bar može da gaji tuđe kao svoje.

Sava Prokopović iz Ritopeka

pre 7 godina

Не подржавамо овај коментар. Неукусан је и увредљив. Чуди нас,да је Информер пустио овај текст. Значи, Информер не штити докторку Мацура Наду. То није лепо. Докторка Нада је заслужила да буде заштићена од гнусних напада. Како Информер штити политичаре и државнике, а неће да штити докторку Мацуру.

Bravo carice

pre 7 godina

Uspesna doktorka je trebala da nastavi da pegla muzu pantalone? Da pere, cisti, sprema hranu svome muzu? Da ne napreduje u svojoj struci? Zato sto je zena? Zasto da smisao zivota ne bude karijera? Nikola Tesla nije ostavio potomstvo, ali je covecanstvu ostavio mnogo. Sta reci? DIVNA, USPESNA I HRABRA ZENA

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Saigrač lobira za Gildžus Aleksandera: On je MVP!
NBA

Saigrač lobira za Gildžus Aleksandera: On je MVP!

Košarkaši Oklahoma siti Tandera poveli su u prvoj rundi plej-ofa protiv Nju Orleans Pelikansa sa 2:0 na krilima fantastične partije Šej Gildžus Aleksandera, kojeg saigrači smatraju ovogodišnjim najboljim igračem lige (MVP).

25.04.2024

09:50

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija