• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Blic/Informer.rs

24.08.2016

09:58

DVOSTRUKO SLAVLJE Aleksandra Jeftanović se udaje i krsti decu!

Showbiz

DVOSTRUKO SLAVLJE Aleksandra Jeftanović se udaje i krsti decu!

Podeli vest

Na isti dan, početkom septembra voditeljka će izgovoriti sudbonosno "da" i krstiti decu, petomesečnog sina Aleksu i jednoipogodišnju ćerku Anu

Voditeljka TV Pinka Aleksandra Jeftanović izgovoriće sudbonosno "da" svom izrabraniku Aleksandru Švraki 11. seprembra!

Oni su odlučili da istog dana krste svog petomesečnog sina Aleksu i jednoipogodišnju ćerku Anu.

- Sve detalje glamuroznog slavlja Aleksandra i njen izabranik čuvaju u strogoj tajnosti. Oni su želeli da naprave veliko slavlje i okupe sve svoje prijatelje i rodbinu, ali čak ni njima nisu otkrili sve detalje proslave. Jedino što se zna je da će istog dana biti venčanje i krštenje - kaže izvor blizak voditeljki, i dodaje da je Aleksandra sve isplanirala do detalja, jer je želela da i gosti i oni uživaju u slavlju koje već dugo planira.

NEK JE ŽIV I ZDRAV! Aleksandra Jeftanović rodila SINA!

- Prvo će se u crkvi venčati, a potom će krstiti sina Aleksu i ćerku Anu. Potom će svatovi otići u u jedan od najluksuznijih beogradskih restorana u blizini Hrama Svetog Save, gde će se obaviti i građansko venčanje. Par je već poslao pozivnice gostima, među kojima će se naći brojne poznate ličnosti. Aleksandra je izabrala i haljinu. Presrećna je i jedva čeka da dođe dan slavlja - otkriva izvor.

Voditeljka i njen izabranik, beogradski advokat u vezi su od 2011. godine.

- Ne želim da pričam o tome, želim da to ostane moja privatna stvar jer se to tiče moje porodice - rekla je  Aleksandra, kada smo je pitali kako će izgledati slavlje u septembru.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Lala iz Banata

pre 7 godina

Рекла је она њему одавно "ДА", ...само сада "региструје" - "радњу"..!

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija