• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: srbijadanas.com/informer.rs

29.08.2016

19:02

(FOTO) EH, ŠTETA! 10 najlepših holivudskih LEZBIJKI!

Showbiz

(FOTO) EH, ŠTETA! 10 najlepših holivudskih LEZBIJKI!

Podeli vest

Kod njih ni najveći macani nemaju šanse...
Rojters/APfoto

 

Kada se za nekog zgodnog muškarca sazna da je homoseksualac, obično je prvi komentar svake žene: "Eh, šteta." Međutim, imaju i momci razloga za žal. Šteta za sve heteroseksualce je teško nadoknadiva, s obzirom da "u svom timu" nemaju barem 10 vrhunskih holivudskih lepotica.


Neke su skroz "zastranile", dok su neke ipak neodlučne, pa zavisno od raspoloženja biraju i pol partnera. Evo kojih 10 lezbijki ili biseksualki su za nas najboljeg izgleda..

Prelepa bivša žena Džonija Depa bila je u vezi sa Vanesom Paradis koja je završena 2012. godine.

Rojters/APfoto

Džilijen Anderson

Zvezda "Dosije Iksa" otkrila je nedavno da je u srednjoj školi imala nekoliko avantura sa istim polom, ali da je i u toku karijere kao glumica neretko ulazila u kraće ili duže afere sa drugim damama.



Evan Rejčel Vud

Takođe biseksualna je i ova mlada glumica. Za sebe često govori da je "muško" u svojim homoseksualnim vezama, to jest da ona otvara vrata, plaća večere i slično.

Porša De Rosi

Poznata glumica iz serija "Ali Mekbil" i "Prikraćeni" u vezi je sa poznatom komičarkom Elen Dedženeris, a njih dve su verovatno i najslavniji lezbijski brak u Holivudu.

Rojters/APfoto

Lindzi Lohan

Mlada i kontroverzna holivudska zvezdica poznata je po skandalima na svakom koraku. Imala je dugu vezu sa engleskom muzičarkom Samantom Ronson, a od tada je promenila još gomilu muških i ženskih partnera.

Rojters/APfoto

VRATA STANA SU BILA OTKLJUČANA! Uhvatila sam najbolju drugaricu kako oralno zadovoljava MOG DEČKA!

Mišel Rodrigez

Pominjalo se da je u vezi sa partnerkom iz filma "Bloodrayne". Neko vreme je to poricala, ali kasnije priznala da je eksperimentisala sa oba pola.

Samanta Foks

Jeste da nije glumica, ali ova lista bez nje ne bi bila potpuna. Još od 1999. čuvena Samanta je pod sumnjom da ima homoseksualne partnere. Živela je sa Kristinom Bonaći, ali dve žene nisu priznavale seksualnu privlačnost. Ipak, Bonaćijeva je to pre nekoliko godina potvrdila, a Samanta je takođe dovođena u vezu sa Debi Konor.

Rojters/APfoto

MUŠKARCI PAŽNJA! Zbog ovoga bi svaka poželela da vas odvuče u krevet!

Marija Belo

Odlična glumica koja nas je sve kupila ulogama u "Naplati duga" i "Istoriji nasilja" imala je težak posao da prizna svom sinu da je ušla u vezu sa dugogodišnjom prijateljicom. Nekako je uspeo da je razume, a ženu koju je do tada zvao kumom verovatno je počeo zvati... druga mama?

Rojters/APfoto

Elen Pejdž

Slatka, mala Elen Pejdž nam je pre par godina priznala da je lezbijka i da ne nalazi muškarce ni najmanje privlačnim. Ovo je bio veliki šok za mnoge filmofile širom sveta, pošto je Pejdž jedna od miljenica publike među mlađom gardom, a jedna je od onih devojaka koja ima veliku fan bazu ispunjenu ljudima koji ne cene toliko velike zadnjice i grudi, već čistotu i nevinost na licu devojke. Šteta, Elen, stvarno šteta...

Rojters/APfoto

Džodi Foster

Najveće glumačko ime na listi i svakako najpoznatija lezbijka Holivuda. Zvezda takvih klasika kakvi su "Taksista" ili "Kad jaganjci utihnu" je prevelika glumica i talenat nad talentima, tako da ovo otkrovenje joj nije mnogo ni odnelo ni donelo. Diva ostaje diva.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija