• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: yugopapir.com/Informer.rs

30.08.2016

11:44

GREŠKA KOJE SE NE ZABORAVLJA! Najveća tajna glumačkog uspeha Dragana Nikolića!

Showbiz

GREŠKA KOJE SE NE ZABORAVLJA! Najveća tajna glumačkog uspeha Dragana Nikolića!

Podeli vest

Glumac je pre nekoliko godina otkrio najveće poniženje koje ga je "spustilo" na zemlju.

Legenda sprskog glumišta Dragan Nikolić dao je pre nekoliko godina intervju za domaće medije i ispričao svoju zanimljivu životnu priču. Nikolić je tada otkrio i da se samo jednom u životu toliko uplašio da mu je to definitivno promenilo život.

- Čuvena je ona anegdota kada sam prevario reditelja Žiku Pavlovića rekavši mu kako znam da pevam. Činjenica je da me je pred snimanje pitao da li znam da pevam i ja sam potvrdno odgovorio. Na snimanju se ispostavilo suprotno. Međutim, nije ni gospodin Pavlović bio toliko naivan. Da je njemu pevanje bilo toliko značajno više bi na tome insistirao. Nisam ja slagao rekavši da znam da pevam. I danas tvrdim da to umem. Verujem u to - pričao je Dragan tada.

BIKOVIĆ POSVETIO PESMU POKOJNIM KOLEGAMA: Gago, svi smo mi otpisani, zavrti turu ko krug u Monci!

Pored toga što je “slagao” za pevanje, glumac je rediteljima pričao da ume da radi i poslove kaskadera, ali to se umalo kobno završilo.

DŽIMIJEVU BARKU NEMA KO DA VOZI: Informer u Rosama, mestu gde je Gaga Nikolić bio KAO KOD KUĆE!

- Kao mlad glumac voleo sam da radim i poslove kaskadera. Ubeđivao sam reditelje kako mogu da prevrnem kola, jašem konja, padnem s konja. Čak sam oblačio kaskaderske uniforme i padao pod tenkove. Kaskaderi su bili moji drugovi koji su me svačemu učili. Bilo je to na snimanju jedne od epizoda u “Povratku otpisanih”. Ubedio sam reditelja Acu Đorđevića kako mogu da pratim Krigera po šini koja je stajala dvadeset metara iznad zemlje. Snimali smo u napuštenoj centrali na Dorćolu. Trebalo je tridesetak metara da šetam po njoj. Dole nije bilo nikakve mreže. Tada sam se prvi put uplašio. Došao sam do pola i noge su počele da mi drhte. Pomislio sam da je gotovo. Čučnuo sam, zagrlio šinu i počeo da se znojim. U ekipi je bio tajac. Popeli su gore dva kaskadera i sve se dobro završilo. Bilo je to najveće poniženje koje sam sebi priredio, ali i iskustvo koje mi je pomoglo da shvatim kako nisam svemoguć i da ne treba mnogo da se kockam sa sudbinom. Nije sve u ludoj hrabrosti - rekao je Nikolić svojevremeno.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović
Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović

Inspektori Četvrtog odeljenja beogradske policije priveli su večeras glumca i političkog aktivistu Sergeja Trifunovića i to nakon što su kod njega našli nekoliko grama opojne droge, nezvanično saznaje Informer!

18.04.2024

21:36

Sport

Na današnji dan: Rođen jedan od najboljih fudbalera svih vremena!
Fudbal

Na današnji dan: Rođen jedan od najboljih fudbalera svih vremena!

19. APRILA 1972. godine rođen je legendarni brazilski fudbaler Rivaldo. Afirmisao se u Palmeirasu, pa igrao za Deportivo La Korunju, Barselonu, Milan, Kruzeiro, Olimpijakos, AEK... Sa Brazilom je bio prvak sveta 2002, sa Milanom prvak Evrope 2003, a Zlatnu loptu je dobio 1999. godine.

19.04.2024

06:00

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija