• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: A. Milić - I. Gajić

02.09.2016

19:22

(FOTO) NATA NAZDRAVLJALA ŠTEFANEKU! Bekvalčeva oduševljena zlatnim olimpijcem!

Showbiz

(FOTO) NATA NAZDRAVLJALA ŠTEFANEKU! Bekvalčeva oduševljena zlatnim olimpijcem!

Podeli vest

Nataša Bekvalac nazdravljala je celo veče našem zlatnom olimpijcu Davoru Štefaneku, koji je preksinoć bio na njenom nastupu na splavu "River" u Beogradu

Pevačica nije krila oduševljenje što je zlatni momak došao baš nju da sluša, a najdraže joj je bilo kada je videla da odlično zna njene pesme.

(VIDEO) KOJO POKLOPIO KOLEGE: Evo šta misli o Nataši Bekvalac u pozorištu!

Baš se proveo

Zlatni olimpijac Davor Štefanek lumpovao na koncertu Nataše Bekvalac

Davor je na splav došao sa drugarima, kako bi se posle napornog perioda na Olimpijskim igrama u Rio de Žaneiru opustio uz koju čašicu alkohola. Zlatni olimpijac je bio odlično raspoložen, a Natina pažnja mu je i te kako prijala. Da je Štefanek bio centralna figura te večeri govori i činjenica da su i žene i muškarci koji su bili na splavu dolazili kod njega po autogram.

LJUBIŠA RISTIĆ NASTAVIO DA ŠOKIRA! Pored Bekvalčeve i Zvezda Granda glumi u njegovom mjuziklu!

Oni su se slikali sa Davorom, udeljivali mu komplimente, a on je bez tenzije i nervoze svakog pažljivo saslušao, sa svakim popričao i napravio nezaobilazni selfi. Bilo je i onih nasrtljivih devojaka, koje su htele da dobiju i njegov broj telefona, ali im je rvač ljubazno objasnio da je zauzet i da ga nijedna ne zanima sem njegove devojke Dolores.

HAOS ZBOG NATE! Glumci ogorčeni što "pevaljka" igra u mjuziklu!

I košarkaši lumpovali na Natašinom nastupu

Žarko Radovančev

Uz pesme popularne novosadske barbike bili su i košarkaši Bobi Marjanović i srebrni reprezentativac Stefan Birčević. Oni su uživali u Natinim hitovima, ali i devojkama koje su se celo veče motale oko njih. Na drugoj strani splava provodili su se i Mirka Vasiljević i njen suprug Vujadin Savić, koji su posle dužeg vremena konačno zajedno izašli u provod. 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija