• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Blic/Informer.rs

02.09.2016

21:49

LJUŠINE ZAVRZLAME Kad je Nataša Bekvalac zauzeta, Dragu će igrati Bojana Stamenov!

Showbiz

LJUŠINE ZAVRZLAME Kad je Nataša Bekvalac zauzeta, Dragu će igrati Bojana Stamenov!

Podeli vest

Reditelj Ljubiša Ristić je, nakon potvrdeda će lik Drage Mašin u mjuziklu "Tajna Crne ruke" igrati Nataša Bekvalac, odlučio da ode na njen nastup, a za alternaciju je izabrao Bojanu Stamenov

- Bio sam na Natašinom nastupu i bila je odlična. Ima sjajnu energiju i biće odlična glumica - kaže reditelj Ljubiša Ristić, dodajući da se lepo proveo i da je uživao na splavu. Bio je u društvu Dijane Bešlin, rediteljke, pomoćnika i šefa produkcije i Maše Radović, rediteljke i glumice.

Ljubiša Ristić otkriva još dve novine koje će sigurno ponovo podeliti javnost:

- Poslušao sam savet Feđe Stojanovića, koji mi je rekao da alternaciju glavnim junacima tražim u rijaliti programima. Tako sam počeo da gledam reprizu prethodne Farme i odlučio da Draga Mašin u alternaciji bude učesnica ovog rijalitija Bojana Stamenov, devojka s fantastičnim glasovnim mogućnostima. Već smo razgovarali i ona je pristala, što mi je drago - otkriva reditelj.

(VIDEO) KOJO POKLOPIO KOLEGE: Evo šta misli o Nataši Bekvalac u pozorištu!

Saznajemo da će se u ulozi Apisa pojaviti mladi glumac Lazar Jovanov.

Puriša piše nove pesme

Autor komada je Puriša Đorđević, koji je izjavio jednim medijima da ništa ne zna o novoj podeli i da s njim niko nije kontaktirao. 

- Puriša je mladić od 92 godine. Kako bi on znao? Pošto smo sada štampali tekst, Puriša mi je rekao: "Pišem nove pesme". Rekao sam mu: "Piši. Sve što napišeš, otpevaćemo" - kaže reditelj Ljubiša Ristić.

Muziku za predstavu "Tajna Crne ruke" radi kompozitor iz Zagreba Davor Roko. Ekipa će biti upotpunjena reperima i džezerima.

- Odlučio sam da njegova alternacija bude pobednik "Zvezda Granda" 2007. godine Dušan Svilar, koji je završio Fakultet muzičke akademije. Prve probe smo već počeli i sve ide po planu - ističe Ristić i dodaje da čitaoce do premijere mjuzikla očekuju još mnoga velika iznenađenja.

Nakon trideset i tri godine Beograđani će ponovo imati priliku da gledaju mjuzikl "Tajna Crne ruke", u kojem će igrati skoro svi iz stare postavke: Rada Đuričin, Snežana Nikšić, Svetozar Cvetković, Dara Džokić, Sonja Knežević, Tanja Bošković, Vlasta Velisavljević.

- Iz stare postavke ne igra samo dvoje, ali neću da ih imenujem. Dok publika bude gledala, setiće se o kome je reč. Pored imenovanih, igra i 20 sadašnjih glumaca KPGT, kao i desetak sasvim mladih glumaca. Znači, biće oko četrdeset glumaca koji će imati svoje alternacije.

LJUBIŠA RISTIĆ NASTAVIO DA ŠOKIRA! Pored Bekvalčeve i Zvezda Granda glumi u njegovom mjuziklu!

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Sava Prokopović iz Ritopeka

pre 7 godina

Мало је жгољава. Неухрањена је. Мора да једе карфиол са спанаћем и ђумбиром приде. Да се попуни.

ddd

pre 7 godina

Hahaha...Feđa Stojanović je ironično komentarisao da uzme alternaciju iz rijalitija (kad već uzima pevaljke sa estrade) a Ljuša ga citira kao idejnog tvorca...Ludilo!:)

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

Vesić ističe: Nikada se više nije gradilo, kapitalni projekti omogućili ubrzan razvoj zemlje
Društvo

Vesić ističe: Nikada se više nije gradilo, kapitalni projekti omogućili ubrzan razvoj zemlje

U Srbiji se nikada nije gradilo kao u poslednjih deset godina, a kapitalni projekti koje sprovodimo u gotovo svakom mestu dali su šansu za ubrzan razvoj zemlje,dolazak novih investicija i otvaranje radnih mesta ne samo u najvećim gradovima, izjavio je ministar građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Goran Vesić i dodao da je to novo lice uspešne i razvijene Srbije.

25.04.2024

14:58

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

FSS se hitno oglasio: Gudelj nije otpisan za EP!
Fudbal

FSS se hitno oglasio: Gudelj nije otpisan za EP!

Fudbalski savez Srbije objavio je na svom zvaničnom sajtu da je defanzivac Sevilje Nemanja Gudelj (32) juče imao operaciju kolena, koja je prošla dobro i da postoji mogućnost da ipak bude deo tima na Evropskom prvenstvu u Nemačkoj!

25.04.2024

13:08

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija