• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

05.09.2016

18:47

VIP KOLUMNA! ZORANA PAVIĆ: Životna drama ljutog pokemona!

Showbiz

VIP KOLUMNA! ZORANA PAVIĆ: Životna drama ljutog pokemona!

Podeli vest

Iza sedam deponija, iza sedam stovarišta, iza sedam vašara, živeo je jedan pokemon. Kakav pokemon? Strašan pokemon. Narogušen i ljut sav. Pojavi se u taj čas na simpatičnom magarcu poštar, koji zazvoni dva puta! U rukama je držao kovertu, tačnije poziv, a jedan poziv, koji menja sve, ne odbija se!


S obzirom na to da je pokemon bio nepismen, poštar (koji je zvonio dva puta) pročitao je sadržinu, te ovaj saznade da za dva dana treba da se javi Izvršnom odboru "Ujedinjena koalicija Pokemonija" - o radosti u bespuću!

Dvodnevne pripreme su podrazumevale odricanje od glutena i hrono ishranu, orošavanje... Spavao je u kupatilu po feng šuiju i čitao afirmativne misli Lujze Hej. S obzirom na to da se nadao zaista dobroj ponudi za posao, prva afirmativna rečenica koju je izgovarao bila je: "Savršen posao je u potrazi za mnom i sad smo se našli."

Svanuo je i taj dan. Put u željeni svet. Poštar, čovek mekog srca, pozajmio mu je svog simpatičnog magarca da bi kako dolikuje stigao putem koji se ređe ide.

VIP KOLUMNA! SUZANA MANČIĆ: Borim se za bolji život u Beogradu!

​Svetla velikoga grada, kamere, mnogo pokemona koji uzvikuju njegovo ime. Zbunjen, ali ipak rešen da uspe, setio se još jedne afirmativne parole: "Pokemon se saginjati neće!"

Svetla velikoga grada, kamere, mnogo pokemona koji uzvikuju njegovo ime. Zbunjen, ali ipak rešen da uspe, setio se još jedne afirmativne parole: "Pokemon se saginjati neće!" Na ugovoru je stajala neverovatna cifra, koju nije imao prilike da vidi ni u onoj igri u kojoj izvlače loptice. Direktora Izvršnog odbora "Ujedinjene koalicije Pokemonija" je upitao: "A šta treba da radim da bih ovo zaradio?"
Direktor se blagorodno nasmešio i rekao: "Samo budi to što jesi, budi pokemon."


Njegov prvi radni dan je počeo. Pomislio je da je u raju! Shodno tome, dobio je i neke šarene pilule, koje su mu se dopale u izlogu, sam ih je birao, podsećalo ga je na poljanu i šumu koja peva! Baš u tom trenutku pojaviše se razigrane pokemonke u Evinom kostimu. Bez jabuke. Skakutale su veselo, naskakivale i zaskakivale! Objasniše mu da je to tradicionalno kolo, u narodu zvano "Kolariću paniću", sa čuvenim stihom: "Sami sebe zaplićemo, sami sebe rasplićemo!"

Zaigravši se u kolu, oseti kako mu srce udara u ritmu tam-tama. Pogleda u pokemonku sa svoje leve strane, na kojoj mu se nalazi i srce; utonu u njene prodorne, tako duboke oči i u sebi spozna... On se zaljubio, on voli! Ona ga je pogledala produhovljeno, nežno pomazila po obrazu i izgovorila: "Matori, na čemu si?!"

ODGOVORILA NA PROZIVKE! Vesna Dedić: Starlete su iznervirane, jer su spozori ove godine zašili džepove!

Nije je razumeo, ali nije se uznemirio, jer pogledi su govorili više od reči. Da, on je zaljubljen čovek i to je jedino što je bilo važno! Ona je bila centar sveta. On je Adam, a ona Seva. Ali avaj, raspršiše se njegovi snovi već u sledećim minutima.

Svojim očima je gledao kako svoje srce predaje drugom pokemonu. Nije htela njegove pesme, njegovu ljubav, njegova dela!
Stigli su trubači, oni najskupji! Svi pokemoni u delirijumu. Pognute glave, noseći ček ispod miške, uputi se ka izlazu, gde ga je čekao simpatični magarac koji ga je ćutke gledao s prekorom.


Uputiše se ka njegovom zavičaju. Naleteše na veliku skupinu ljudi koja je aplaudirala nekim ljudima na nekom velikom balkonu. Bio je u šoku da njega niko ne primećuje. Pogledao je na balkonu te nebitne ljude, sklonio se da im ne krade slavu, i izgovorio još jednu afirmativnu rečenicu: "Idem svom domu, da sa Fejsbuka branim Kosovo!"

SLEDEĆEG PONEDELJKA ZA INFORMER PIŠE MILOŠ BIKOVIĆ


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Sava Prokopović iz Ritopeka

pre 7 godina

Подржавамо српску певачицу Павић Зорану у целини.

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija