• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Bulevar.b92.net/Informer.rs

06.09.2016

09:25

MERILIN MENSON: Priča da je Džoni Dep nasilnik je teško s*anje!

Showbiz

MERILIN MENSON: Priča da je Džoni Dep nasilnik je teško s*anje!

Podeli vest

Merilin Menson je duhovni otac ćerke Džonija Depa

Merilin je izjavio da je Džoni Dep razapet u medijima zbog razvoda sa Amber Herd. Kako je objasno Menson, priče o fizičkom i psihičkom nasilju su “sr**e“ i da bi na sudu demantovao sve priče Depovih prijatelja, ako bi ga pozvali kao svedoka. 

POSLE TEŠKIH OPTUŽBI NAGODILI SE Evo koliko će Džoni Dep isplatiti novca Amber!

Razvod Džonija Depa i Amber Herd je razrešen van suda dogovorom, i 7 miliona dolara isplate u avgustu. Kako prenosi “Independent“ ovo je jedan od medijskih najpraćenijih razvoda. 

Herd je kazala da će sav novac dati u dobrotvorne svrhe. 
AP PHOTO

Džoni Dep je poricao da je u braku sa Amber dolazilo do nasilja. 

 - Naša veza je bila veoma strastvena, ali sve je bilo protkano ljubavlju -  kazao je on.

Menson je za “Dejli Bist“ ispričao kako je reagovao kada je video da mediji, zajedno sa Depovim “prijateljima“ rade na tome da mu se uništi karijera i ugled. 

 - Lili Rouz (ćerka Džonija Depa) je moja kumica. Džoni je jedan od najboljih ljudi koje ja poznajem. Slama mi se srce kada vidim kako je dobar prema svojim prijateljima, a neki su mu zaboli nož u leđa. Nepravedno je razapet u medijima. Drago mi je kad vidim da njegova deca rastu i da su veoma pametna. Priča da je Džoni nasilnik je teško sr**e -  kazao je Menson.

(FOTO) TROŠKARA PARE KOJE JE DOBILA RAZVODOM! Bivša žena poznatog glumca slavi u STRIPTIZ KLUBU!


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija