• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: E. S.

06.09.2016

19:43

HIK PAPARACO! CECA BOJKOVIĆ U PAKLU POROKA: Glumica se opijala u po bela dana, 'cepala' rakiju i pivo!

Showbiz

HIK PAPARACO! CECA BOJKOVIĆ U PAKLU POROKA: Glumica se opijala u po bela dana, 'cepala' rakiju i pivo!

Podeli vest

Svetlana Bojković je u jednom prestoničkom restoranu prvo naručila žestoko piće koje je gasila "sokom od ječma". Društvo joj pravila ćerka Katarina Žutić i njen dečko Nemanja Aćimović

Proslavljena glumica Svetlana Bojković "cepa" alkohol u sred bela dana! Paparaco Informera uslikao je Cecu u jednom prestoničkom restoranu dok je oko dva sata popodne pila vinjak i pivo.

Ona je došla na ručak sa ćerkom Katarinom Žutić i njenim dečkom Nemanjom Aćimovićem. Čim je sela, naručila je prvo piće.

Informer

- Ceca često sedi u restoranima i kafićima u Nušićevoj ulici u Beogradu. Svi konobari je znaju. Čim je sela, tražila je da joj donesu vinjak. Njena ćerka Kaja i neki momak su joj pravili društvo. Iz tri gutljaja je popila čašicu i onda je naručila pivo - priča izvor Informera koji se zatekao u istom lokalu u kom su bile Ceca i Kaja.
 

Informer

Čuvena Emilija iz "Boljeg života" tokom ručka uživala je i u drugim porocima, a ne samo u alkoholu.

- Palila je cigarete jednu za drugom. Uglavnom je ćutala i slušala Kaju, koja joj je pričala o svojim poslovnim angažmanima. Pohvalila se da su joj odmah isplatili novac za neki novi projekat koji je radila. Baš je bila srećna, ali ona nije nazdravljala, samo je Ceca pila alkohol - priseća se naš sagovornik.

Informer

Poznate glumice su naručile testeninu za ručak, ali se Bojkovićeva ni tada nije odrekla alkohola.

Ceca: Vraćam se zauvek u Srbiju

Svetlana Ceca Bojković je nedavno izjavila da želi zauvek da se preseli iz Helsinkija u Srbiju, jer se uželela domovine.
- U martu je bilo četiri godine otkako smo otišli i vreme bi bilo da se vratimo, ali još nije sve definisano. Zaželela sam se Beograda. Meni je tamo bilo vrlo lepo, ali je sasvim dovoljno. Puna kapa četiri godine.

- Dok je ručala špagete, pila je to pivo kao vodu... Bila je nešto neraspoložena, delovala je tužno, a Kaja je pokušavala da je oraspoloži. Mnogi je čak nisu primetili niti prepoznali dok nije zalajao pas njene ćerke. Tada su je videli ostali gosti iz lokala i počeli su baš upadljivo da ih posmatraju - kaže naš sagovornik.

Ceca se nedavno vratila u Beograd iz Helsinkija, gde već četiri godine živi sa mužem diplomatom Slavkom Kruljevićem.

CECA BOJKOVIĆ, DOBITNIK "ZLATNOG ĆURANA": Komedija je psihička higijena

VAPAJ KAJE ŽUTIĆ: Imam para za hleb, ali ne i za paštetu

CECA BOJKOVIĆ SLOMILA NOGU, oporavlja se u Finskoj!


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Sarin tata

pre 7 godina

Gospodja Bojkovic je izuzetna glumica i sto je jos vaznije veliki je i plemenit covek.Hvala na obljavljenom komentaru.

Lala iz Banata

pre 7 godina

"Šta Vas briga - kako živim".."Šta Vas briga - šta ja radim"... Zašto svoju tugu skrivam...Šta Vas briga - kako živim..!

Ulici

pre 7 godina

Jok , treba Da pije kao ove danasnje \"seka perse \" kiselu ili ti nedaj boze \"koka-kolu \"\nBravo, pij sta ti se pije !!

siki

pre 7 godina

pa sta ako je pila... evo i ja sam popio danas deset tj 11 piva i ne fali mi nista.

Super

pre 7 godina

U Nemackoj svako nosi flasu ili konzervu piva sa sobom. Od klinca do dede od 90 god. Musko, zensko nema razlike. Piju na ulici, u tramvaju ma gde god stignu

Bane

pre 7 godina

Čuvena Emilija iz "Boljeg života" više puta deli savete svom zetu Aljoši Vučkoviću govoreći kako on kao mlađi treba da prihvati savet od nje kao starije dok je u stvarnosti Aljoša godinu dana stariji od nje i oni su mogli biti par a ne sa njenom ćerkom kojoj je u istoj seriji jedno vreme bio partner pokojni Miloš Žutić, opet u realnom životu bivši muž pomenute Emilije, sve su zamrsili ko u ono vreme popularnoj Dinastiji.

Lana Schwartz

pre 7 godina

Pa zar Nije normalno prije rucka popiti neki aperitiv,rakiju,vinjak...ko sta voli.Pa uz pastu pivo ili vino.Nevjerovatni ste,jos joj I gutljaje brojite.Smijesno!

Maja

pre 7 godina

Kratko piće je popila pre obroka kao aperitiv, a pivo je popila posle . Vi novinari nadjite nešto pametnije da pišete!

Mihaila

pre 7 godina

Strasno koliko su novinari drska fela! Bilo bi lepo kada bi neko od vas procitao ovo sto je napisano! Odakle Vam pravo da ovako piste o Gospodji Bojkovic? Sta se koga tice kako pije vinjak -- da li iz tri cuga, ili dva...Strasno! Ja pijem vinjak iz jednog cuga! I sta je tu cudno? Namerno ste hvatali zenu iz raznih uglova i u momentima kada svaka osoba, pa cak i ja izgleda lose. Pa, i vi sigurno izgledate ruzno kada prinesete kasiku ustima i zinete da ubacite hranu... Sto je najgore vi ste im cak prisluskivali i razgovor. Nevidjeni prostakluk! Bravo! Vise nikada necu kupiti vase novine!

Lajla

pre 7 godina

Jako neukusno i nekulturno od strane novinara predstavljati bilo koga,a posebno jednu damu na ovakav nacin i davati ovako proste komentare.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće
Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće

Danka Ilić (2) nestala je 26. marta u Banjskom polju kod Bora, u dvorištu porodične kuće svoje majke Ivane Ilić, dok se igrala sa starijim bratom. Prema rečima majke, sin je zatražio vodu, pa je ona otišla do automobila, ali kada se vratila Danka više nije bila tamo. Nažalost, potraga za devojčicom za kojom je tragala cela Srbija, ali i Evropa, završena je na tragičan način.

25.04.2024

20:46

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija