• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Alo/informer.rs

07.09.2016

19:20

MILENA DRAVIĆ O VESTI DA JE PALA U INVALIDSKA KOLICA: Osećam se dobro, ne brinite!

Showbiz

MILENA DRAVIĆ O VESTI DA JE PALA U INVALIDSKA KOLICA: Osećam se dobro, ne brinite!

Podeli vest

Nakon što su medijima objavljene paparaco fotografije sa pariskog aerodroma, na kojima je Milena Dravić u invalidskim kolicima, glumica je odlučila da progovori o zdravstvenom problemu

Iako škrta na rečima, naročito kada je bolest u pitanju, Milena je samo kratko poručila da se oseća dobro.

- Dobro sam. Ne brinite. Možemo li da završimo ovu priču?! - bilo je sve što je glumica želela da kaže, dok nam njeni prijatelji objašnjavaju da je ona vrlo osetljiva kada je zdravlje u pitanju, te da još uvek ne može da prihvati to što ima problem.

MILENA DRAVIĆ U INVALIDSKIM KOLICIMA! Čuvena glumica nakon Gagine smrti pala s nogu?!

Koliko je Dravićevoj teško da se kreće govore fotografije na kojima je Milena pod stalnom pratnjom stjuardese, dok je nekoliko koraka napravila tek kada je morala da se prebaci iz avionskog sedišta u kolica. Njeno stanje očigledno teško pada i njenoj najboljoj prijateljici i koleginici, Jelisaveti Seki Sablić, koja nije bila raspoložena za priču, već nam je spustila slušalicu.

Da je problemi sa kukovima neće sprečiti da radi otkrio nam je reditelj Milan Karadžić, kojem će se naša čuvena dramska umetnica uskoro pridružiti u Crnoj Gori na snimanju filma „Biser Bojane”. Milan kaže da je Milena vrlo osteljiva kada su u pitanju priče o njenom zdravlju, pa nije želeo da detaljiše u vezi sa tim.

POVRATAK MILENE Prva uloga posle Gagine smrti!

- Ono šta ja mogu da vam kažem jeste da je ona odlično. Počeo sam sa snimanjem filma, a Milena će se uskoro priključiti ekipi. U filmu će igrati baku Emiliju i oboje se baš radujemo saradnji. Jedva čekamo da počnemo da radimo zajedno - objasnio nam je Karadžić.

Darko Cvetanović

Podršku umetnici pružila je i Suzana Mančić, koja je ranije imala problema sa kukovima i koja je ugradila oba.

- Ne znam šta se tačno dešava Mileni, ali joj od sveg srca želim brz oporavak, dobro zdravlje i da je još dugo, dugo gledamo u pozorištu, na filmu i televiziji. Kao neko ko je imao problema sa zdravljem, poručila bih joj da, pre svega, mora čvrsto da veruje u sebe i u svoj oporavak. Jer sve dolazi iz glave. Ona sada ne sme da poklekne. Ovo je za nju teška godina. Suočena je sa gubitkom svog čoveka, a najteže je nositi se sa takvom situacijom. Sada mora da iscrpi sav svoj optimizam, jer je život lep u svakom životnom i godišnjem dobu - vedro je poručila Mančićeva.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Lala iz Banata

pre 7 godina

E šta ćete...sve nas polagano grize "zub" zvani.....vreme...! I Bog kada hoće da se "obračuna" sa čovekom, ne pusti na njega besno pseto...?! Ne, od njega možeš i da se odbraniš, šutneš ga nogom i kvit....Nego, pusti na čoveka - vreme...!! Vreme to ponajbolje uradi...." Gricka" svaki dan, i ne osetiš... Tek kada bude ...dockan ...! I kad se osvrneš - iza sebe....!?

Peca

pre 7 godina

Upoznao sam je u Ateljeu 212i nju i Gagu divni ljudi a ona je bila i ostala dama . Divim joj se i želim joj sve najbolje .

KoleM

pre 7 godina

I žena vam kaže "Jel možemo da završimo ovu priču?" a vi veliki članak opet?!? Pa jel imate vi barem malo morala?

Izbori 2024

Vesti

TV

Zapad ne dozvoljava temu NATO agresije na Jugoslaviju! Plaše se da se suoče sa istinom u vezi sa njom!
Live TV

Zapad ne dozvoljava temu NATO agresije na Jugoslaviju! Plaše se da se suoče sa istinom u vezi sa njom!

Savet bezbednosti Ujedinjenih nacija (SB UN) večeras još jednom nije prihvatio da raspravlja o NATO agresiji na Jugoslaviju pošto za predloženi dnevni red nije glasao dovoljan broj članica tog tela. Kao i na sednici SB UN 25. marta, i na večerašnjoj, ponovo zakazanoj na zahtev Rusije, Francuska je zatražila takozvano proceduralno glasanje o dnevnom redu. Za dnevni red, odnosno raspravu o NATO agresiji na Jugoslaviju 1999. godine, večeras je glasalo šest od 15 članica Saveta bezbednosti, dok je ostalih devet bilo uzdržano. Za usvajanje dnevnog reda bilo je potrebno devet glasova. Ovu odluku, u emisiji "Info veče" Informer TV, komentarisali su analitičari Veljko Jovanović i Luka Stajić, kao i Nebojša Obrknežev iz Ruske stranke.

28.03.2024

23:01

Napad u Moskvi je pokušaj državnog udara! Pitanje je dana kad će ukrajinska vojska kapitulirati, zato je potrebno da se Rusija destabilizuje iznutra! (VIDEO)
Live TV

Napad u Moskvi je pokušaj državnog udara! Pitanje je dana kad će ukrajinska vojska kapitulirati, zato je potrebno da se Rusija destabilizuje iznutra! (VIDEO)

Goran Petronijević, advokat, Nikola Jović, politikolog, prof. dr Aleksandar Lukić sa Instituta za političke studije i akademik prof. dr Dragan Radenović govorili su u emisiji "Info dan" na Informer TV o terorističkom napadu u Moskvi i tome šta on zapravo predstavlja i kako će uticati na budućnost Rusije.

28.03.2024

18:01

JOŠ TV VESTI

Hronika

"Laže da ga je Vuk pretukao": Na suđenju Đuri Nikoliću za ubistvo u Jakovu svedočila majka žrtve
Hronika

"Laže da ga je Vuk pretukao": Na suđenju Đuri Nikoliću za ubistvo u Jakovu svedočila majka žrtve

Bila sam u dvorištu Novakovića, u tu kuću je udata moja ćerka i bavila sam se decom. Čula sam da je došao Milan Nikolić i udario mog sina Vuka sa obe šake. Nisam videla, ali sam čula tada šta se desilo. Milan mu je zapretio prstom i rekao, "j....u ti majku", a Vuk mu je odgovorio, "ti da j...š moju Draganu. Milan je mali čovek, ali je poskočio i sa obe šake udario Vuka. To su snimile kamere.

28.03.2024

18:01

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija