• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

08.09.2016

23:12

HALE BERI ODUSTAJE OD RAZVODA Glumica odlučila da spase treći brak?

Showbiz

HALE BERI ODUSTAJE OD RAZVODA Glumica odlučila da spase treći brak?

Podeli vest

Hale Beri se već se deset meseci razvodi od Olivijea Martineza s kojim ima trogodišnjeg sina Mejsa

Prvo nisu da mogli da se usuglase oko podele imovine i starateljstva nad sinom, a sada se, kažu glasine, Hale nada novom početku.

Ona želi da francuski glumac reši svoje probleme s besom, i da spasi njihov brak, piše portal E! online.

Oskarovka se za Martineza udala 2013. godine u Francuskoj. Par je odlučio da se razvede nakon dve godine zbog “nepomirljivih razlika”. Tada su u zajedničkoj izjavi magazinu “People”, naveli da su odluku o razvodu doneli “teška srca”.

– Nastavićemo dalje uz ljubav i poštovanje, usredsređeni na ono što je najbolje za našeg sina. Želimo jedno drugom samo sreću u životu – istakli su Hale i Olivije u pomenutoj izjavi iz oktobra prošle godine.

Ako se ipak razvede, glumici će to biti treći razvod. Od prvog supruga Dejvida Džastisa rzvela se 1997. godine, a od Erika Beneta 2005. godine.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija