• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: pink.rs/informer.rs

09.09.2016

18:39

OTVORENO PISMO ALEKSANDRA RADOJIČIĆA: Dosta sam ćutao, mojoj ćerki nije mesto u medijima!

Showbiz

OTVORENO PISMO ALEKSANDRA RADOJIČIĆA: Dosta sam ćutao, mojoj ćerki nije mesto u medijima!

Podeli vest

Aleksandar Radojičić je u vanbračnoj zajednici sa Jelenom Malezović dobio ćerku Aju. Nakon što se ovaj par razdvojio, proces dodele starateljstva je trajao dve godine i nakon toga je troipogodišnja Aja po odluci suda dodeljena majci

U medijima su se provlačile informacije da Radojičić ne plaća alimentaciju, kao i da nije video ćerku mesecima.  Sve te navode glumac nije demantovao, ali kada se stvar otrgla kontroli Aleksandar je rešio da progovori. Njegovo pismo upućeno medijima prenosimo u celosti:

(FOTO) O ĆERKI POSLE GUBITKA STARATELJSTVA! Evo kako glumac provodi vreme sa svojom mezimicom!

- Budući da se protiv mene u pojedinim medijima već duže vreme vodi kampanja iza koje, ranije skriveno, a sada već vrlo otvoreno stoji moja bivša partnerka sa ciljem da se moje i ime moje porodice konstantno blati dužan sam da medijima kao i celokupnoj javnosti izdam saopštenje kojim ću završiti svako dalje javno obraćanje na ovu temu. Kada ste javna ličnost, morate biti spremni na kritike i ja sam toga apsolutno svestan.

Međutim, kada se u medijima neko obruši na vas gonjen mržnjom sa ciljem da vas po svaku cenu kao čoveka devalvira, uznemiri, povredi iznoseći bezočne laži za koje nema nikakvih dokaza i pritom, bez ikakvih skrupula, koristeći dete kao oružje u tom izmišljenom ratu onda jednostavno morate da reagujete. Do sada se nisam oglašavao na ovu temu jer nisam hteo da se igram sa detinjstvom moje ćerke a osnovna dužnost svakog roditelja je da zaštiti svoje dete. Koji su razlozi za ovako primitivan napad na mene ne znam.

Da li je to želja za medijskim prostorom ili nešto drugo niti znam niti me interesuje, ali mi samo ne ide u glavu da neko par dana pre donošenja na svet drugog deteta sa drugim partnerom može time da se bavi na ovakav način - napisao je Radojičić u obraćanju medijima.

(FOTO) ZORANNAH DOBILA KONKURENCIJU! Glumac rešio da preotme posao najpoznatijoj srpskoj blogerki!

- U moru neistina posebno me je pogodila tvrdnja da ne plaćam alimentaciju i da tako ne izvršavam svoje zakonske obaveze prema detetu. Ne razumem kako je moguće da neko tako nešto kaže iako zna da posedujem sve dokaze i priznanice o izmirenim obavezama i da je takva laž vrlo lako proverljiva. Što se tiče svih ostalih izjava neću ih komentarisati. Ne želim da se pravdam po bilo kojoj laži o tome kakav sam monstrum od oca jer da ne poznajem čoveka o kom se govori u tim tekstovima bio bih ubeđen da je monstrum.

Činjenica da se više od dve godine vučem po sudu u Zrenjaninu i da ću uložiti žalbu na donesenu presudu nažalost se tumači kao moja želja da otmem dete majci, a ne kao težnja da svom detetu pružim najviše što mogu ako mislim da bi pored mene bolje i kvalitetnije odrastala. I zbog čega ljudi, pa i institucije, nekome samo zato što je muškarac i otac, a ne majka, oduzimaju pravo na jednaku želju i volju da odgaja svoje dete. Takođe, ne mogu da razumem da li baš svako može dobiti medijski prostor sa ciljem da diskredituje bilo koju javnu ličnost iznoseći lažne i neproverene informacije samo da bi se povećao tiraž.

Da li ljudi iz medija kojima moja bivša partnerka diktira u pero znaju koliku štetu prave našoj ćerki koja će jednog dana, vrlo uskoro, zahtevati objašnjenje takvih postupaka svoje majke? Kao što sam rekao, ovo je poslednji put da govorim na ovu temu i očekujem da će napadi sa druge strane nakon ovog saopštenja biti učestaliji i strašniji, ali sam odlučio da ne ćutim jer sam video koliko daleko su spremni da odu.

Svoju borbu nastavljam kroz institucije u nadi da će se naša priča konačno skloniti sa stranica žute štampe jer mom detetu tu nije mesto. A odnos sudova prema očevima koji žele starateljstvo je posebna tema o kojoj ću pričati kad za to dodje vreme - stoji u otvorenom pismu ovog glumca.

S druge strane, Aleksandar putem društvenih mreža redovno objavljuje fotografije iz svakodnevnog života, a zbog fotografija sa ćerkom Ajom, glumac na Instagramu nosi titulu “najboljeg tate”.

Instagram

(FOTO) U VEZI SA MODELOM! Balerini konačno procvetale ruže!


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija