• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: E. I.

10.09.2016

16:42

NEDA ARNERIĆ PRVI PUT NA CENI POSLE NESREĆE: Grozno mi je da pričam o padu s terase!

Showbiz

NEDA ARNERIĆ PRVI PUT NA CENI POSLE NESREĆE: Grozno mi je da pričam o padu s terase!

Podeli vest

Neda Arnerić priznaje da joj je muka kad pomisli kako je pala sa terase stana u kojem živi u centru Beograda

Bez obzira što je od ove nesreće prošlo već četiri meseca, slavna glumica još uvek nije spremna da govori o padu zbog kojeg je neko vreme provela u bolnici.

Bilo, ne ponovilo se
To je bilo, prošlo, idemo dalje. Svašta se događa. Moglo je da bude i gore
Neda Arnerić

Domaću javnost i dalje zanima šta se stvarno dogodilo tog 8. maja na Vračaru, kada se glumica pod nerazjašnjenim okolnostima stropoštala na trotoar.

- Nemojte, molim vas, više o tome. Stvarno je grozno. To bi bilo kao kad bih ja vas pitala kako ste sinoć prali zube i kako ste oprali svoj veš. To je bilo, prošlo, idemo dalje. Svašta se događa. Moglo je da bude i gore. Najružnije je bilo što su neki novinari u priču upetljali mog muža i njegovu nekakvu neizlečivu bolest - rekla nam je Arnerićeva.

NEDA ARNERIĆ SE BRZO OPORAVILA: Super sam, od septrembra se vraćam glumi!

Ničemu se više ne nadam

Neda ističe da je u njenom poslu toliko sve neizvesno da je nezahvalno i govoriti o nekim budućim ulogama.
- Dogodi se da je film spreman, da snimanje samo što nije počelo, a onda se dogodi nešto neplanirano. Tako smo jedan film u Hrvatskoj po drugi put odložili za proleće. Nečega će sigurno biti. Kada se čovek najmanje nada, najviše mu se toga dogodi. Mada se ja ničemu više i ne nadam - priča Arnerićeva.

Neda se u četvrtak, posle višemesečne pauze zbog povrede, vratila na pozorišne daske u predstavi "Izvinjavamo se, mnogo se izvinjavamo" na manifestaciji "Matićevi dani" u Ćupriji. U ovoj predstavi igra sa kolegom sa klase Feđom Stojanovićem, a publika ih je nagradila burnim aplauzom.

- Šta glumac može više da poželi od toga da mu publika ustane na noge i to spontano?! Ovo nije Šekspir koji traje tri i po sata, već mala, intimna predstava, pa mi je utoliko draže. Uželela sam se ove predstave. Ona je prava oda ljubavi, a odigrana je samo nekoliko puta. Znam da ćemo je Feđa i ja još dugo igrati jer se u njoj dobro osećamo. Mislim da ćemo je igrati dok to budu trpele naše godine - kaže legendarna glumica.

(FOTO) PRVA FOTOGRAFIJA NEDE ARNERIĆ POSLE PADA S TERASE! Glumica nasmejana i hoće da ide kući!

Public

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija