• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: dailymail.co.uk/informer.rs

16.09.2016

20:03

IŠLA DO RAJA I NAZAD! Šeron Stoun o kobnoj noći: Više se ne bojim smrti!

Showbiz

IŠLA DO RAJA I NAZAD! Šeron Stoun o kobnoj noći: Više se ne bojim smrti!

Podeli vest

Holivudska zvezda Šeron Stoun pre tačno 15 godina gledala je smrti u oči, a kako sama kaže "išla je do raja i nazad"

Za naslovnu stranu magazina Closer Weekly slavna plavuša otkriva kako je ugledala belu svetlost posle izliva krvi na mozak još 2001. godine. 

- Osećala sam se kao da sam umrla. Džinovski vrtlog bele svetlosti kao da se spustio na mene - i bum! Nekako sam zakoračila u tu veličanstvenu belu svetlost - objašnjava 58-godišnja glumica. 

(FOTO) ŠERON STOUN U BIKINIJU! Seks-simbol Holivuda i dalje žari u 58. godini!

Te kobne 2001. godine Stounova je živela u San Francisku sa svojim suprugom, novinarom Filom Bronstajnom, od koga se razvela 2003. 

Kada joj se desio moždani udar, tek je nakon tri dana otišla u bolnicu. Ovaj nemili događaj naterao ju je da uspori sa poslom. Ponovo je učila da hoda, da govori, i kako kaže osećala se kao da joj je celokupan DNK promenjen. 

Kada je ugledala belu svetlost, kaže da je videla neke svoje stare prijatelje koji su preminuli.

SEKS BOMBA PRIZNALA: Ne želim više da imam seks s neznancima! 

- Susrela sam se sa starim prijateljima koji su mi bili veoma, veoma dragi (a koji su preminuli). Ovo putovanje me je odvelo na mesta tamo gore. Ali sve se to odigralo velikom brzinom, za tili čas opet sam bila ovde, u svom telu - priseća se glumica i dodaje: 

- To je toliko uticalo na mene, da više nikada ništa neće biti isto. Više se ne plašim smrti i moram da kažem ljudima da je to jedna prelepa stvar i da je umiranje dar. 

- Osećam da me je Bog sačuvao s razlogom - zaključuje slavna glumica. 

(VIDEO) NAKON NISKIH STRASTI, SLEDI VAM ORGAZAM Ovako ona to radi u 57. godini!


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Lala iz Banata

pre 7 godina

Просветлење - је озбиљна ствар...Да озидаш "покајницу", док је овоземаљског времена... Сат откуцава...Време "страсти" је прошло, сада иде време - посвећења и вере...

Izbori 2024

Vesti

Poslednji pozdrav: Sahranjen zastavnik Mijodrag Tošković
Društvo

Poslednji pozdrav: Sahranjen zastavnik Mijodrag Tošković

Zastavnik Mijodrag Tošković, pripadnik 72. brigade za specijalne operacije koji je stradao prilikom realizacije redovnih vežbovnih aktivnosti desantiranja iz helikoptera na vodenu površinu kanala Dunav-Tisa-Dunav, sahranjen je danas uz vojne počasti u Staroj Pazovi.

18.04.2024

17:58

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija