• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: superzena.b92.net/Informer.rs

17.09.2016

17:08

NIJE ZLATO SVE ŠTO SIJA! Ova glumica se čini idealnom, ali krije MRAČNU TAJNU!

Showbiz

NIJE ZLATO SVE ŠTO SIJA! Ova glumica se čini idealnom, ali krije MRAČNU TAJNU!

Podeli vest

Za glumicu Dženifer Garner mnogi su rekli da je jedna od retkih neiskvarenih osoba u Holivudu. Međutim isplivali su neki podaci koji demantuju tu tvrdnju

Pojavili su se neki izvori koji tvrde da je bivša supruga Bena Afleka zapravo prava suprotnost onome kako se predstavlja i da je vrlo proračunata jer svaki potez detaljno planira unapred. 

Kada se 2003. godine razvela od tadašnjeg supruga Skota Foleja rekla je da je do razvoda došlo jer su se udaljili, a ne jer je postojala treća osoba. U isto vreme je uslikana u jednom restoranu sa Benom Aflekom s kojim danas ima troje dece. 

DŽENIFER GARNER PRIZNALA: Ben Aflek je ljubav mog života, nismo raskinuli zbog tračeva o dadilji!

Ipak, dva meseca od razvoda te 2003. Garnerova je otpočela vezu sa Majklom Vartanom s kojim je glumila u seriji "Alias“. Ipak, veza je pukla 2004. godine da bi se odmah nakon upustila u vezu sa slavnim glumcem Benom Aflekom. 

Izvor tvrdi da najbolji Benov drug, glumac Met Dejmon nikada nije voleo Garnerovu. 

BEN AFLEK NA IVICI NERVNOG SLOMA Dženifer Garner razmišlja da mu oprosti!

Takođe, izvor dodaje da Dženifer nije volela nikoga od Benovih prijatelja i da je pri svakom Benovom izlasku pravila scene jer se navodno osećala usamljenom i zapostavljenom. 

Dalje ističu da mnoge koleginice ne vole Dženifer Garner, a nagađa se da je upravo ona bila ta koja je plasirala vest u javnost da njen suprug posećuje sastanke anonimnih alkoholičara. 

Dženifer i Ben rastali su se prošle goidne nakon što je glumica saznala da ju je suprug prevario s dadiljom.

SPASAVAJU BRAK DETETOM? Dženifer Garner je trudna?


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

Muk i tišina u Banjskom polju! Puste ulice nakon što je MUP obustavio pretragu za Dankom (2), ali meštani nemaju nameru da odustanu! (FOTO, VIDEO)
Društvo

Muk i tišina u Banjskom polju! Puste ulice nakon što je MUP obustavio pretragu za Dankom (2), ali meštani nemaju nameru da odustanu! (FOTO, VIDEO)

Nakon što su pripadnici MUP-a posle detaljne potrage koja je trajala punih 27 sati za nestalom dvogodišnjom devojčicom Dankom Ilić, obustavili potragu u prigradskom naselju Banjsko Polje kod Brestovačke Banje, jer su svi rezultati ukazali da se devojčica ne nalazi na ovom području, površine od oko 10 kvadratnih kilometara, nastao je muk i tišina.

27.03.2024

22:40

TV

Kurti je samo produžena ruka Zapada! Oni već dugo rade na projektu otcepljenja Kosova, a glavni cilj je ulazak lažne države u NATO! (VIDEO)
Live TV

Kurti je samo produžena ruka Zapada! Oni već dugo rade na projektu otcepljenja Kosova, a glavni cilj je ulazak lažne države u NATO! (VIDEO)

Lažna država 'Kosovo' na čelu sa samozvanim "premijerom'"Aljbinom Kurtijem baš na godišnjicu početka agresije na Srbiju 1999. godine dobila je status pridruženog člana Parlamentarne skupštine NATO pakta! Ovim povodom za Informer TV, u emisiji "Info jutro" govorili su narodni poslanik Milovan Drecun i Miloš Garić sa portala Kosovo onlajn.

27.03.2024

10:41

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija