• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: A. Milić

21.09.2016

12:12

PRED KONCERT U ARENI KOLEGE SE PRISEĆAJU LEGENDE: Toma je voleo žene i kocku!

Showbiz

PRED KONCERT U ARENI KOLEGE SE PRISEĆAJU LEGENDE: Toma je voleo žene i kocku!

Podeli vest

Najbolji prijatelji Tome Zdravkovića Zoran Kalezić i Lepa Lukić kažu da je pokojni pevač stalno zavodio žene i da je mogao danima da se karta

Kolege pokojnog Tome Zdravkovića, koje će nastupiti na koncertu u njegovu čast 28. septembra u Kombank areni, kažu da je legendarni pevač živeo za žene i kocku.

Zoran Kalezić i Lepa Lukić prisetili su se dugogodišnjeg druženja sa Tomom na konferenciji koja je održana povodom spektakla na kom će nastupiti više 50 pevača.

UDOVICA LEGENDARNOG PEVAČA: Sve se nadam da je Toma živ, pa na grobu shvatim DA GA NEMA!

Toma se u Čikagu udvarao crnkinjama. Pošto ga nisu fermale, rekao im je: "Idite berite pamuk, je*ite si mater kad nećete da budete sa Tomom Zdravkovićem"
Zoran Kalezić

- Toma i ja smo se zajedno kockali, i to smo radili sa svojim novcem. Nismo ni od koga uzimali. Joj, voleo je i da zavodi žene. Jedno veče smo u Čikagu videli dve crnkinje. On im se udvarao, iako su meni bile baš ružne. Pošto ga nisu fermale, rekao im je:"Idite berite pamuk, je*ite si mater kad nećete da budete sa Tomom Zdravkovićem" - prepričao je Kalezić anegdotu sa svojim najboljim prijateljem.

Da je pokojni pevač bio boem i veliki drugar, potvrdila je i Lepa Lukić.

- Često smo putovali zajedno, a on bi u kolima meni rekao: "Lepa, aj' se igramo, zamislimo po broj, pa čijeg broja bude manje na tablicama usput, taj plaća večeru." Uvek smo nalazili način da se igramo. Jedno veče smo posle nastupa u Budvi igrali remi do sledećeg koncerta, naredne večeri. Ja se posle istuširam, picnem, našminkam i budem kao nova, a Toma, Kalezić i Dobrivoje Topalović bledi, nikakvi. Tomi nikada nije bilo dosta, pa je umeo i posle tog nastupa da nastavi cela dva dana da igra remi - ispričala je je Lepa.

SIN TOME ZDRAVKOVIĆA OTVORIO DUŠU: Pobegao sam kada su mi rekli da je tata umro!

Zoran Sinko

Bora: Upoznali smo se u kafani

Bora Đorđević tvrdi da u svakoj pravoj kafani moraju da se slušaju Tomine pesme.
- Upoznao sam ga u jednoj kafani na Petrovaradinu. S njegove strane brdo flaša piva, s moje takođe. Tad me je pitao da mu napišem pesmu - kazao je Bora. Toma, međutim, nije voleo samo pivo, već je rado pio i vino. Zato je vinarija "Budimirović" napravila vino koje će nositi ime po legendarnom pevaču.

Jedno veče smo posle nastupa u Budvi igrali remi do sledećeg koncerta, naredne večeri
Lepa Lukić

Da je voleo karte i rulet nije mogla da opovrgne ni Tomina supruga Gordana.

- U pauzi između pevanja umeo je čak da izvadi novčanicu i pita nekog s kim je u društvu da kaže par ili nepar. Ko pogodi, on mu da novčanicu - kazala je Gordana.

Ona je istakla da bi njen suprug bio ponosan na Lepu, Kalezića, Anu Bekutu, Mariju Šerifović, Dragana Kojića Kebu, Nikolu Rokvića, Acu Lukasa, Sašu Matića, Snežanu Đurišić, Boru Đorđevića, Acu Pejovića i sve ostale kolege koje će 28. pevati njegove pesme:

- Ako naš Toma odozgo gleda sve ovo, biće srećan i zadovoljan!

 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Ljubo

pre 7 godina

Feshtalo se ,puno ,puno puta do zore ,uz pjesme legendarnog Tome ...

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija