• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Beta

22.09.2016

08:59

OPTUŽENA MARION KOTIJAR: Čekam bebu i nemam veze s razvodom Breda i Anđeline!

Showbiz

OPTUŽENA MARION KOTIJAR: Čekam bebu i nemam veze s razvodom Breda i Anđeline!

Podeli vest

Francuska glumica Marijon Kotijar objavila je da je trudna i opovrgla glasine o mogućoj romantičnoj vezi sa Bredom Pitom koje su se pojavile u mnoštvu izveštaja o raspadu braka Pita i Andjeline Džoli

"Ovo će biti moja prva i jedina reakcija na nalet vesti koje su počele pre 24 sata u koje sam i ja uhvaćena", rekla je ova Oskareovka u saopštenju objavljenom juče preko Instagrama.

Glumica je rekla da nije navikla da komentariše ovakve stvari ili da ih shvata ozbiljno "ali da situacija počinje da izmiče kontroli i pogadja ljude koje ja volim, i stoga moram nešto da kažem".


BOMBA U HOLIVUDU! Anđelina Džoli podnela zahtev za RAZVOD od Breda Pita!

Kotijar je potvrdila da njena dugogodišnja veza sa glumcem Gijomom Kaneom sa kim ima petogodišnjeg sina i dalje traje. Ona je preko Instgrama pored slike ptice kako leti napisala da je "on jedini ko mi je potreban" i da očekuju drugo dete.

Glumica koja je osvojila Oskara 2008. godine za ulogu legendarne francuska pevačica Edit Piaf u filmu "La Vie en Rose" glumi sa Bredom Pitom u novom romantičnom trileru iz perioda Drugog svetskog rata "Allied".


(VIDEO) Ona je kriva za razvod Anđe i Breda! EVO I DOKAZA!

U nekoliko medijskih izveštaja ove nedelje nagovešteno je da postoji veza izmedju Kotijar i Breda Pita i da je to razlog zbog koga je Andjelina Džoli podnela zahtev za razvod od Pita u ponedeljak.  

"Svim medijima i hejterima koji žure da osudjuju, iskreno želim brz oporavak", napisala je Kotijar i izrazila nadu da će Anđelina Džoli i Bred Pit "naći mir u ovom vrlo burnom trenutku".


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Katastrofa za Crvenu zvezdu! Važan igrač zbog povrede završio sezonu!?
Crvena zvezda

Katastrofa za Crvenu zvezdu! Važan igrač zbog povrede završio sezonu!?

Košarkaš Crvene zvezde Adam Hanga izgleda je završio sezonu zbog preloma šake! Iskusni mađarski košarkaš je u intervjuu za tamošnju televiziju "M1" otkrio da se najverovatnije neće vraćati na teren do kraja takmičarske godine, pošto je pre dva dana na treningu nakon jedne bezazlene situacije doživeo težu povredu.

19.04.2024

14:32

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija