• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Daily Mail

22.09.2016

12:07

HAOS I ANARHIJA U PORODICI DŽOLI-PIT! Deca piju alkohol, igraju se sa NOŽEVIMA I NE IDU u školu!

Showbiz

HAOS I ANARHIJA U PORODICI DŽOLI-PIT! Deca piju alkohol, igraju se sa NOŽEVIMA I NE IDU u školu!

Podeli vest

Iako su godinama u medijima pokušavali da se predstave kao idilični supružnici sa šestoro dece, u domu Anđeline i Breda Pita situacije je bila sasvim drugačija, i mnogo pre nego što je otkriveno da se razvode

Slavni par ima troje usvojene dece – 15-godišnjeg Medoksa, 12-godišnjeg Paksa i 11-godišnju Zaharu, kao i troje biološke, desetogodišnju Šajlio i osmogodišnje blizance Noks i Vivijen.

I pored svog burnog načina života, ispunjenog filmskim snimanjima i putovanima širom sveta, par je isticao da su posvećeni i brižni roditelji, a u svemu tome im je pomagalo šestoro dadilja – po jedna za svako dete, kao i privatni kuvar, pošto se Anđelina ne snalazi u kuhinji, kao i učitelj.

(VIDEO) LEZBIJSKE VEZE, INCEST I GUBITAK NEVINOSTI U 14. GODINI! Sve LUDAČKE ljubavi Anđeline Džoli!

Anđelina redovno vodi decu u izbegličke kampove i područja zahvaćena ratom, jer smatra da je to dobro za njih, ali je i život u njihovom raskošnom domu prilično haotičan.

Od početka ove godine, o deci se stara glumičin brat Džejms Hejven, kao i još dve dadilje i učitelji. Deca nikada nisu išli u formalnu školu, osim Medoksa, za  kojeg se Anđelina hvali da ima veoma visok IQ. On je kratko pohađao privatnu školu u Los Anđelesu, ali su ga brzo ispisali,

Čak je i sam Bred rekao da je atmosfera u porodici nešto poput one u filmu "Let iznad kukavičjeg gnezda", koji se odigrava u mentalnoj ustanovi.

- Tako izgleda jutro u našoj kući. Haos od jutra dok se svetla ne ugase, a nekad i posle toga - rekao je Bred, pokušavši da se našali, ali istina nije daleko od toga.

Nekoliko bivših dadilja medijima je otkrilo detalje života sa slavnom porodicom. Jedna od njih, koja je želela da ostane anonimna, ispričala je za magazin "In Touch" da se deca stalno svađaju i da psuju, a da Medoks i Paks imaju posebno lošu narav. Rekla je i da Medoks, koji je tada imao devet godina, pije vino, i vozi automobil po njihovom imanju. Otkrila je da deca više slušaju Breda, ali da su svakako neposlušna.

- Oni nemaju nikakvu kontrolu nad decom. Usred noći deca trče po hodnicima, bude roditelje i pokušavaju da im uđu u krevet - ispričala je dadilja.

Reuters

Drugi izvori potvrdili su da je vaspitanje veliki problem u njihovoj porodici, da Bred uglavnom više i pokušava da ih disciplinuje, ali njegova supruga nikad ne poduže glas.

Njihova ćerka Šajlo oblači se kao dečak još od svoje treće godine, a roditelji su je u tome podržavali. Bred je jednom prililkom ispričao da ona zahteva da je zovu Džon.

OPTUŽENA MARION KOTIJAR: Čekam bebu i nemam veze s razvodom Breda i Anđeline!

Medoks je fasciniran oružjem i borilačkim veštinama.

- Veoma je zainteresovan za rat i pištolje. Za Dan majki nacrtao mi je pušku, a Bred je napravio ogrlicu po uzoru na taj crtež, što je baš slatko i simpatično - ponosno je rekla glumica pre šest godina.

Kada je Medoks napunio sedam godina, pričala je da je počela da mu pravi kolekciju bodeža.

- Mama mi je kupila prvi nož kada sam imala 11 ili 12 godina, pa sam i ja sada kupila Medoksu nekoliko.

AP PHOTO

Osmi rođendan dečak je proslavio u izbegličkom kampu u Iraku.

Deca tokom celog života ne znaju za stabilnost i dom, pošto se porodica često seli i putuje pirom sveta. Osim kuće u Los Anđelesu, imaju nekretnine i u Nju Orleansu i Francuskoj, koje često posećuju, zatim iznajmljenu kuću u Londonu, a često odsedaju i u hotelima. Tokom trajanja braka Bred i Anđelina često su ih ostavljali sa dadiljama kako bi neko vreme proveli sami.

Pošto je svako dete imalo svoju dadilju, nikada nisu morali da ih hrane ili da obavljaju druge poslove oko njih. Zbog toga što često putuju, deca stalno pate od džet-lega, i u takvim situacijama dadilje ih čuvaju po celu noć, ostaju budne sa njima, dok mama i tata čvrsto spavaju u svojoj sobi, pričaju izvori.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
ivan

pre 7 godina

Licemerni ludak Džoli , s jedne strane joj je "simpatično i slatko" što je njen usvojeni sin oduševljen oružjem a sdruge strane propagira ove što su vadili Srbima oči , sekli glave i silovali žene!

filip

pre 7 godina

Kako novac i slava mogu ljudima da naprave pakao od zivota.\n

Makijaveli

pre 7 godina

Kakva sprdacina. Medoks se za sada samo uvlaci u krevet, a kad sazna da mu Andjelina nije bioloska majka...

Citateljka samo informera

pre 7 godina

Boze sacuvaj kako luda porodica. Neka, neka kad tad sve dodje na svoje Andjelina na sva usta nas Srbe blatila a uci decu da budu kriminalci dsvajuci im nozeve i sta jos. Neka zatvori bolje usta, za sva vremena jer sve to ceo svet sada cita.

deki

pre 7 godina

a da citas jos po nesto ,ne da se hranis jednolicno:)

citateljka samo informera

pre 7 godina

@deki ja citam sta ja hocu a informer je jedan za sada najbolji tabloid zato sto se u njemu izjavljue sve sto ostali kriju gospodin vucicevic nema dlake na jeziku i hvala bogu da se jedan najzad probudio i da prica i pise sve javno trebali bi jos da je takvih kod nas

deki

pre 7 godina

ne ljuti se hteo sam da se nasalim poz. a sto se ovo dvoje tice i ja mislim da nisu bas sto bi se reklo "pod libelu".

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija