• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: N. Šašić

24.09.2016

09:48

PARIS HILTON ZA INFORMER: Sviđa mi se Beograd, doći ću opet da ludujem ovde!

Showbiz

PARIS HILTON ZA INFORMER: Sviđa mi se Beograd, doći ću opet da ludujem ovde!

Podeli vest

Bogata naslednica Paris Hilton stigla je sinoć u Srbiju i za Informer izjavila da će se ovog puta zadržati samo jedan dan, ali da će uskoro doći ponovo u našu prestonicu

Ona je na beogradski aerodrom Nikola Tesla sletela posle ponoći, ispred ulaza je sačekalo obezbeđenje i čak šest automobila. Hiltomova je bila vidno raspoložena za druženje sa medijima:  

- Nažalost u Beogradu ostajem samo jednu noć, ali ću ponovo doći nekom drugom prilikom i ostaću više dana - izjavila je Paris. 

Američka starleta je o srpskoj prestonici čula samo lepe stvari: 

- Mnogo sam srećna što sam ovde. Čula sam da je Beograd lep i da ima dobar noćni život. Iz aviona vaš grad izgleda prelepo - rekla je Hiltonova. 

Informer

Ona će večeras biti specijalni gost i puštaće muziku na žurci jedne kozmetičke kompanije, koja će biti održana u Belekspo centru: 

- Lepo ću se odmoriti od puta, kako bih se spremila za nastup. Biće super provod na žurci - izjavila je Paris za Informer. 

James

Nakon razgovora sa novinarima, Hiltonova je strpljivo pozirala fotoreporerima i uradila selfi fotke sa predstavnicima sedme sile, a zatim se uputila u jedan beogradski hotel. 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
marija

pre 7 godina

Mislim da ovo nije Paris Hilton, samo neko ko slici na nju.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija