• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Radar online

29.09.2016

09:17

TINEJDŽ ZVEZDA SE POVUKLA SA SCENE, a sad ide i na lečenje!

Showbiz

TINEJDŽ ZVEZDA SE POVUKLA SA SCENE, a sad ide i na lečenje!

Podeli vest

Iako ima samo 24 godine, Selena Gomez već ima ozbiljnih zdravstvenih problema zbog posla iz kog se povukla

Tinejdž zvezda je nedavno svoje fanove razočarala kad je objavila da se povlači sa javne scene.

- Saznala sam da anksioznost, napadi panike i depresija mogu biti sporedni efekti lupusa. Želim da ostanem aktivna i da se fokusiram na svoje zdravlje i sreću. Odlučila sam da je najbolji način da nastavim dalje ako se povučem na neko vreme - rekla je Selena Gomez tom prilikom.

Ona ima samo 24 godine i neverovatni teret sa kojim mora da se nosi, a koji joj je nametnula slava. Selena se nedavno prijavila u jednu kliniku za lečenje.


POP ZVEZDA SVE ŠOKIRALA: Bolesna sam, povlačim se!

Ova klinika nije za lečenje bolesti zavisnosti, u kojima su se lečile mnoge poznate ličnosti, već pruža terapiju ljudima sa psihičkim i emotivnim problemima.

Selena Gomez bi na rehabilitaciji trebalo da bude dva meseca, a stručno osoblje će joj pomoći da se uspešnije nosi sa zdravstvenim problemima.

Seleni se klinika navodno svidela jer ima hršćanske temelje, a vera joj u ovim trenucima puno znači. Ona je avgustu otkazala turneju i objavila da boluje od lupusa, autoimune bolesti od koje boluje više od pet miliona ljudi.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija