• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Superžena/informer.rs

29.09.2016

13:15

OTKRIVENA TAJNA! Anđelina i Bred su poslednje dve godine braka živeli RAZDVOJENO!

Showbiz

OTKRIVENA TAJNA! Anđelina i Bred su poslednje dve godine braka živeli RAZDVOJENO!

Podeli vest

Bred Pit i Anđelina Džoli, kako navode strani mediji, već dve godine unazad žive sasvim odvojene živote. Svako živi u svom krilu ogromne kuće

 - Anđelina je na jednoj strani imanja, a Bred na drugoj. I tako već dve godine unazad. Stalno se svađaju, a najbolje rešenje je bilo da se uopšte ne sreću. Anđelina odavno želi da se razdvoji od Breda, ali je on na sve moguće načine to sprečavao - kaže izvor za strane medije. 

NOVI DETALJI RAZVODA VEKA! Anđa htela da se kreše i sa drugim muškarcima!

Navode da je Anđelina često boravila i van imanja, te da je iznajmljivala kuću na Malibuu, koju je plaćala 95.000 dolara mesečno, samo da bi se sklonila od Breda. 

 - Situacija u njihovoj vezi je odavno grozna. Samo je bilo pitanje vremena kada će sve pući - navodi izvor. 

S obzirom na situaciju, Bred je počeo da se žali prijateljima i da im se poverava, što je dodatno razbesnelo Anđelinu...

(VIDEO) ŠOKANTNO PRIZNANJE ANĐELINE DŽOLI: Glumica opisala svoja iskustva u JEZIVIM RITUALIMA ILUMINATA!


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Lala iz Banata

pre 7 godina

Тако ти је то, кад ожениш... - Кучку...?!

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija