• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

30.09.2016

08:39

(FOTO) PA DA LI JE TO U REDU?! Majka dvoje dece, A GOLA DO BOLA!

Showbiz

(FOTO) PA DA LI JE TO U REDU?! Majka dvoje dece, A GOLA DO BOLA!

Podeli vest

aleksandra Ambrosio je i ovog puta pratioce na društvenoj mreži Instagram počastila fotografijom na kojoj je kao od majke rođena.

Viktorijin anđeo Alesandra Ambrozio važi za jednu od najlepših manekenki na svetu.


(FOTO/VIDEO) POTPUNO RAZUZDANA! Manekenka objavila video u kojem pleše uz šipku i jaše najboljeg druga!

Iako je ušla u četvrtu deceniju i rodila dvoje dece, i dalje ima telo na kom bi joj mnoge devojke pozavidele.

Alesandra je već dokazala da voli da pokazuje svoje telo i to što je u top formi, te su njeni pratioci imali priliku da vide njene gole fotografije.

Ona je i ovog puta pratioce na društvenoj mreži Instagram počastila fotografijom na kojoj je kao od majke rođena.


(VIDEO) TRESE GUZOM ZA DESETKU! Snimak Viktorijinog anđela koji oduzima dah!

Ipak, ova fotografija naišla je na oduševljenje njenih pratilaca, što pokazuju i lajkovi, kojih ima skoro 30.000. Mnogi su komentarisali kako supermodel izgleda perfektno i da bi češće trebalo da objavljuje ovakve fotografije.

Instagram/davidbellemere

Podsetimo, Alesandra je verena za biznismena Džejmija Mazura, još od 2008. godine i ne planiraju da stanu na ludi kamen.

Par ima dvoje dece – ćerku Anju Luiz i sina Nou Feniksa, koji su rođeni u Brazilu, Alesandrinoj rodnoj zemlji.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Drago

pre 7 godina

Neznam zašto takav naslov dali je to u redu. Zašto nebi bilo u redu ako je majka nije strašilo. Žena izgleda super i zašto nebi pokazala golo tijelo i nije ništa vulgarno. Bolje golo tijelo nego puške i drugo razno oružje ili drogu i alkohol. Neka se ljudi vole i uživaju u ljubavi.

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

Srpska lista sa COWEB-om o situaciji na KiM i položaju Srba!
Politika

Srpska lista sa COWEB-om o situaciji na KiM i položaju Srba!

Predsednik Srpske liste Zlatan Elek sa saradnicima sreo se danas u Kosovskoj Mitrovici sa članovima Radne grupe saveta Evropske unije za Zapadni Balkan (COWEB) i Evropske službe spoljnih poslova i tom prilikom predstavili političko-bezbednosnu situaciju na Kosovu i Metohiji i položaj srpskog naroda na ovim prostorima.

25.04.2024

13:54

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

FSS se hitno oglasio: Gudelj nije otpisan za EP!
Fudbal

FSS se hitno oglasio: Gudelj nije otpisan za EP!

Fudbalski savez Srbije objavio je na svom zvaničnom sajtu da je defanzivac Sevilje Nemanja Gudelj (32) juče imao operaciju kolena, koja je prošla dobro i da postoji mogućnost da ipak bude deo tima na Evropskom prvenstvu u Nemačkoj!

25.04.2024

13:08

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija