• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: telegraf.rs/informer.rs

04.10.2016

08:18

(FOTO) Srpska seks-bomba je SESTRA UBIJENE JELENE MARJANOVIĆ!

Showbiz

(FOTO) Srpska seks-bomba je SESTRA UBIJENE JELENE MARJANOVIĆ!

Podeli vest

Manekenka Bojana Krsmanović uveliko osvaja svet i važi za jednu od najlepših i najatraktivnijih žena današnjice. Rođena je Beograđanka, odrasla je u Krnjači, a malo ko zna da je ova lepotica sestra ubijene pevačice Jelene Marjanović (devojačko Krsmanović)!

Bojana se modelingom bavi od 14. godine, osvojila je prvo evropsko tržište, a zatim karijeru nastavila da gradi u Americi.

facebook

Osim što hara svetskim modnim pistama, slikala se za mnoge poznate svetske magazine, među kojima je je i "Sports Illustrated".

(HOT FOTO) PLANETA VAPI ZA SRPKINJOM: Našoj bombi GOLE GRUDI i GUZA BUJAJU!
 

Lepa Bojana je sestra od strica ubijene pevačice Jelene Marjanović, devojačkog prezimena Krsmanović, koja je 2. aprila ubijena na nasipu u Borči, a čije ubistvo i dalje nije rasvetljeno.

(HOT VIDEO) SRPSKA SEKS-BOMBA ovim fotkama osvaja svet!
 

Svet je osvojila svojom lepotom, seksi oblinama, a na Instagramu ima 85.000 pratilaca i redovno objavljuje fotografije kojima i dokazuje zbog čega je među svetskim lepoticama.

(FOTO) SEKSI BOJANA Naša Sindi Kraford u čuvenom magazinu!
 

Nakon tragedije koja je zadesila njenu porodicu, Bojana je alarmirala sve iz Amerike kako bi pronašli ubicu njene sestre, ali nažalost, bezuspešno.

Bojana ima 24 godine i mnogi je nazivaju srpskom Sindi Kraford. S razlogom...

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
citateljka

pre 7 godina

Lepota im je u genima - bas me raduje da i nas narod ima uspeha u svetu!

livia

pre 7 godina

Kad majka priroda podeli i sakom i kapom, bravo devojko, sve imas!

rada mrak33

pre 7 godina

sestra je sto majka rodi a ovo sestra od tetke-ujne-tetka-ujka itd. postaje antipaticno do kolena!

Grofica

pre 7 godina

livia@ I Jelena Je Imala Sve(talenat,ljepotu...) Ali Nije imala srece!

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija