• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Pulsonline

05.10.2016

13:08

ŽELELA JE DA RADI KAO POGREBNICA I ZNA DA VOZI AVION! Neverovatne činjenice o Anđelini Džoli!

Showbiz

ŽELELA JE DA RADI KAO POGREBNICA I ZNA DA VOZI AVION! Neverovatne činjenice o Anđelini Džoli!

Podeli vest

Jedna od najkontroverznijih holivudskih glumica Anđelina Žoli čiji razvod od Breda Pita i dalje intrigira javnost, oduvek je šokirala

- Anđelina je ćerka slavnog glumca Džona Vojta. Njih dvoje imali su prilično loš odnos tokom zajedničkog života, nakon što je saznala da vara njenu majku. Ono što je malo poznato jeste da je prvi put na filmu bila sa ocem u filmu "Looking to Get Out”, ali nakon smrti majke Maršeline Bertran 2007. godine njih dvoje prestaju da govore. Anđelina ima rođenog brata, takođe glumca Džejmsa Hejvena.

- Veliki je kolekcionarka noževa i prvih izdanja knjiga.

- Odlično je naplatila prve fotografije blizanaca koje ima sa Bredom Pitom – Noksom i Vivijen. Fotografije su prodate magazinima “People” i “Hello!” za 14 miliona dolara. To su najskuplje fotografije poznatih ikada uslikane. Sav novac je doniran za Džoli-Pit fondaciju.

AP/Photo

- Prelepa Anđa ima devet tetovaža koje su poznate javnosti i nekoliko onih koje nikada niko nije uslkao. Neke od njih predstavljaju geografsku lokaciju mesta rođenja njene dece. Spekulisalo se da negde na telu ima istetovirano mesto rođenja i samog Breda Pita. Slovo H na zglobu ruke predstavlja početno slovo imena njenog brata.

- Ono što je možda bizarno jeste svakako činjenica da je maštala je o tome da radi kao pogrebnica. Nakon smrti njenog dede shvata da želi da postane grobar. Nakon ovog u javnosti mnogo godina kasnije izjavljuje kako želi da bude kremirana, jer smatra da je to najbolje.

BRED PIT POTPUNO SLOMLJEN! Svaki dan zove majku i plače jer ne može da veruje šta mu se dešava!

- Mislila sam da mogu bolje, pa sam se kući nakon dedine smrti oblačila u crno. Bila sam veoma ljuta na njegovoj sahrani i poželala da budem pogrenik upravo zbog smrti dede i tih momenata koji su se dešavali u tinejdžerskom dobi – rekla je svojevremeno.

- Nema potparola za odnose sa javnošću, što poseduju i javne ličnosti koje ima mnogo manju polularnost od nje. Za razliku od ostalih poznatih ličnosti, ona se sa svim problemima, koje popularnost nosi, bori sama.

- Fascinira je krv. Na venčanju sa bivšim suprugom Džonom Milerom, nosila crne kožne pantalone i belu majicu na kojoj je napisala ime njenog supružnika ispisanu sopstvenom krvlju. Tokom svog drugog braka sa Bili Bob Tornotom oboje nosili male ampule ispunjene krvlju oko vrata, kao poseban znak ljubavi.

- Verovali ili ne, zna da vozi avion! Anđa je toliko svestrana, da je stigla da završi i pilotsku akademiju tako da ima sertifikat kojim može legalno upravljati jednomotornim avionom.

- Kao dete imala je guštera za kućnog ljubimca. Gušter se zvao Vladimir. Takođe, imala je i zmiju po imenu Hari Din Stenton.

- Njen najveći strah je gubitak dece. Priznaje da često razmišlja o smrti i da nikako ne bi podnela da se njenoj deci dogodi nešto loše dok je ona živa.

- Levoruka je, pa je zbog toga projektovan poseban pištolj za ulogu u filmu “Lara Kroft”.

- Ako niste ljubitelj spotova, sigurno ne znate da se pojavila u nekoliko njih, a u jednom je čak glumila striptizetu.

Ona se pojavila u spotu benda Meat Loaf za pesmu "Rock And Roll Dreams Come Through", spotu Lenija Krevica ' "Stand by My Woman" i spotu benda "The Rolling Stones" - "Anbody Seen Mi Baby, kao striptizeta. Njeno pojavljivanje u spotovima dogodilo se onda kada je pokušala da se na sve načine probije u Holivud, kako bi neko uspeo da primeti njenu lepotu.

- Pokušala je sa 14. Godina da se ostari u ulozi modela. Ali to je shvatila kao promašaj, jer je doživela negativno iskustvo.

(VIDEO) LAGALI SU NAS GODINAMA! Otkriveno kada su zaista Bred i Anđa započeli romansu!

- Rečeno mi je da samo nekoliko problema na sebi moram da popravim. Pre svega da izgubim na težini, a već sam bila mršava. Potom su me smestili u jednu sobu, navukli na mene kupaći kostim i počeli da mere sa svih strana. Osećala sam se užasno – rekla je svojevremnom Anđelina za “Njujork Tajms”




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Tijana

pre 5 godina

Ma ona mrzi sebe i sve oko nje pa sto ne bi mrzela i Srbe. Bolesnica je oduvek bila okruzena krvlju i smrcu!

Pedro

pre 5 godina

Svima njima koji mrze Srbe, ili Ruse zajedničko je to da nisu baš normalni, tj deluju mi kao prave psihopate. Između ostalog i ova gđa o kojoj se govori, i još da dodam da ona uopšte nije lepa. Kostur od žene...

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija