• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Webtribune.rs/informer.rs

06.10.2016

21:33

KIM I KANJE GLAVNI OSUMNJIČENI! Francuska policija smatra da je pljačka u stvari posao iznutra!

Showbiz

KIM I KANJE GLAVNI OSUMNJIČENI! Francuska policija smatra da je pljačka u stvari posao iznutra!

Podeli vest

Francuska policija počela je da tretira Kim Kardašijan i njenog supruga repera Kanje Vesta kao glavne osumnjičene u slučaju pljačke, jer sumnjaju da je to bio posao iznutra

Međutim, Kim je pobegla iz francuske prestonice pre nego što je policija stigla da je ispita detaljnije. Ovaj iznenadan beg najpopznatije svetske starlete izazvao je sumnju da je u stvari pobegla kako policija ne bi mogla da je pritisne i razotkrije.

(FOTO) KIM KARDAŠIJAN U PANICI OD SRPSKE BANDE! Starleta strahuje da će je Pink Panteri opljačkati i u Njujorku!

Sve smrdi na pokušaj prevare osiguravajuće kuće.

izvor iz istrage

 

- Francuska policija sumnja da su pet navodnih pljačkaša imali neki kontakt sa njenim obezbeđenjem i da im je dojavljeno kada će ona biti sama - kaže izvor iz francuske policije i dodaje:

- Oni su znali da obezbeđenje u tom trenutku nije bilo sa njom. Sve što je trebalo da urade je da uđu i stupe u kontakt sa nekim unutar hotela. Oni imaju problema sa pričom više od jednog radnika zaposlenih u tom hotelu. Takođe su razgovarali sa telohraniteljima koji su radili sa njom ove nedelje.

BIVŠI ČLAN "PINK PANTERA": Kim Kardašijan je laka meta, sama je kriva što je opljačkana!

Pobegla je iz Pariza pre nego što je policija stigla da je ispita

Sumnja se i da je ova pljačka zapravo pokušaj obmanjivanja osiguranja, jer se Kanje pre nekoliko meseci žalio da je ostao bez para, te da su mu potrebni milioni.

- Prva misao posle čitanja ove priče je da je Kanje pokušao da prevari osiguravajuću kuću, jer je kukao da su mu potrebne pare, a sada nestaje nakit vredan 11 miliona? Nema kamera, nema dokaza, ničega... Sve mi ovo smrdi na prevaru - objasnio je izvor.

KARL LAGERFELD PORUČIO KIM: Pokazuješ svoje bogatstvo i onda se iznenadiš kada neki ljudi hoće da ti ga uzmu!

Bivši telohranitelj Kim takođe kaže da mu je cela priča veoma sumnjiva.

- Rekao bih da je u pitanju posao iznutra ili samo farsa za medije. Taj hotel je toliko obezbeđen da bi neko morao da im dojavi da je ona sama unutra i da ih pusti da uđu.

Taj hotel je toliko dobro obezbeđen da je posao morao da bude iznutra

bivši telohranitelj Kim Kardašijan

Mnogi kriminolozi se slažu sa francuskom policijom da dokazi ukazuju na to da je krađa iscenirana.

NJEGA SVI KRIVE ZA PLJAČKU! Telohranitelj Kim Kardašijan na meti kritika!

Direktor međunarodne i specijalne operacije, Ričard Dejvis, rekao je da su standardne procedure za slavne ličnosti te noći ignorisane.

- Radio sam u hotelu. Nekoliko minuta posle povratka poznatih u hotel, oni dolaze do zlatare da pokupe svoj nakit, naravno uz pratnju ličnog obezbeđenja. Veoma bogati gosti uglavnom putuju sa svojim ličnim sefovima, rezervisali spojene sobe i imali čuvare u sobama u svakom trenutku. Čak ni sobaricama nije dozvoljeno da uđu u sobu pre nego što se proveri sa recepcijom da li su one legitimne i nikada nisu ostavljene bez nadzora. Soba sa sefom obično se ne čisti dok se gost ne odjavi.

LUDNICA NA TVITERU! Optužili Kim Kardašijan da je izmislila priču o pljački!

(FOTO/VIDEO) ISTRAGA JE U TOKU! Kim posle pljačke pobegla iz Pariza, policija traga za napadačima!

SRBI OPLJAČKALI KIM?! "Pink Panteri" opelješili najpoznatiju starletu na svetu!

PETORICA MASKIRANIH NAPADAČA držali na nišanu Kim Kardašijan i oteli joj nakit vredan milion dolara!

 
 
 



Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija