• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: srbijadanas/Informer.rs

07.10.2016

12:49

ISPLATIO JOJ SE PORNIĆ? Pornhab nudi 50.000 evra za informaciju o pljačkašima koji su napali Kim Kardašijan!

Showbiz

ISPLATIO JOJ SE PORNIĆ? Pornhab nudi 50.000 evra za informaciju o pljačkašima koji su napali Kim Kardašijan!

Podeli vest

Čelnici čuvenog sajta "Pornhub" nude 50 hiljada evra za informaciju o pljačkašima koji su u nedelju napali poznatu starletu Kim Kardašijan. Kako kažu, Kim im je puno pomogla u razvoju svojim porno snimkom, koji se i danas dnevno pogleda 100 hiljada puta, pa stoga saosećaju sa njom

Potpredsednik kompanije Kori Prajs objavio je saopštenje u kojem je ponudio nagradu:

BILA JE TOLIKO DRSKA DA JE KAKILA U MOJOJ KUĆI! Iskustva poznatih koje su pljačkali na bizarne načine!

- Ovde u "Pornhub"-u smo bili jako tužni kada smo čuli za užasan incident koji je Kim doživela u Parizu. Smatramo da je ona član "Pornhub" porodice i želimo da učinimo sve što možemo da omogućimo da izvršitelji ovog strašnog zločina budu izvedeni pred lice pravde. Pozivamo sve naše obožavaoce iz celog sveta da zajedničkim snagama osiguraju bilo kakve informacije vezane za pljačku, da možemo da uhvatimo kriminalce - rekao je on. 

KIM I KANJE GLAVNI OSUMNJIČENI! Francuska policija smatra da je pljačka u stvari posao iznutra!

Sudeći po ovoj vesti, objavljivanje golišavih slika na internetu, pa čak i snimanje privatnog pornića definitivno se isplati...


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija