• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: A. Jovanović

07.10.2016

20:40

BODA NINKOVIĆ OTVORIO DUŠU: Nedostaje mi Manda, ne mogu da verujem da ga nema!

Showbiz

BODA NINKOVIĆ OTVORIO DUŠU: Nedostaje mi Manda, ne mogu da verujem da ga nema!

Podeli vest

Boda Ninković otkriva da se sa pokojnim kolegom zbližio još pre 32 godine na takozvanoj turbo-klasi FDU, na kojoj je studirao sa njim, ali i Draganom Bjelogrlićem, Draganom Petrovićem Peletom, Vesnom Trivalić, Srđanom Todorovićem...


Glumac Slobodan Boda Ninković i dalje ne može da veruje da njegovog prijatelja Milorada Mandića Mande više nema!

Bili su nerazdvojni još od Fakulteta dramskih umetnosti, gde su se našli u istoj klasi, sve do 15. juna ove godine, kada se Manda iznenada srušio na sceni pozorišta "Vuk Karadžić" na Zvezdari i više nije ustao.

BILJANA POPOVIĆ IVKOVIĆ: Sram vas bilo Radoše, lažete da MUP nije hteo da pomogne seriju "Selo gori..."

Mandin odlazak je i dalje svež za sve nas koji smo ga voleli. On i ja smo prvu decu dobili s danom razlike, žene su nam bile u istoj bolničkoj sobi
Boda Ninković

Sa Mandom ste bili na sahrani Bate Živojinovića, a samo tri nedelje kasnije držali ste govor na Mandinoj sahrani... Kako se osećate danas?

- Još ne verujem da ga nema. Nedostaje mi. Mandin odlazak je i dalje svež za sve nas koji smo ga voleli i još ne možemo da ga prihvatimo. Manda i ja smo prvu decu dobili s danom razlike, žene su nam bile u istoj bolničkoj sobi. Sve smo delili. Svojim delom zadužio je mnoge i nadam se da ga neće zaboraviti. Nažalost, Srbi cene pojedine ljude i glumce tek kad odu.

BODA NINKOVIĆ OTVORIO DUŠU: Lauša i mene je razdvojila tragedija!

Obojica ste pripadali takozvanoj turbo-klasi FDU, a zvali su vas i 12 "veličanstvenih". Da li ste u protekle 32 godine svi ostali u kontaktu?


- Da, i dalje se družimo. Sve dugujemo pokojnom profesoru Vladi Jevtoviću.

Na toj klasi se okupila grupa veoma talentovanih ljudi. Nažalost, sad imamo jednog člana manje
Boda Ninković

Bila je to jedna od najuspešnijih generacija?

- Na toj klasi se okupila grupa veoma talentovanih ljudi. Nažalost, sad imamo jednog člana manje, Mandu. Dragan Petrović Pele i ja smo postali kumovi, isto kao i Dragan Bjelogrlić i Manda. Sa Dušankom Dudom Stojanović se redovno viđam. Sa Vesnom Trivalić sam u kontaktu i kad nije u Srbiji... Kad se okupimo, lepo se družimo. Tu su i Srđan Žika Todorović, Branka Pujić, Darko Tomović, Mirjana Joković...

Public

Mira Joković i ja često pričamo o Mandi

Kako je izgledao susret sa Mirjanom Joković na Mandinoj sahrani?
- Ona je došla iz Amerike tužnim povodom. Ali to što je došla mnogo govori o odnosu koji smo imali. I bez obzira na taj nesrećan povod, sećali smo se lepih stvari iz mladosti. Često pričamo o Mandi kako bismo ga sačuvali u sećanju na pravi način.

On je radio nekoliko poslova kako bi mogao da plati kredit za stan. Kakva je vaša finansijska situacija? Planirate li penziju?

- Moj dobar prijatelj Vlasta Velisavljević, s kojim sam upravo završio snimanje serije "Sumnjiva lica" za RTS, najbolji je odgovor na sva ova pitanja. Čovek je neopterećen svim tim, radi i živi. Za glumca ne postoji penzija. Ako se ovim poslom bavite službenički pa čekate da se odmorite, onda je veliko pitanje šta ste radili u životu.

Hoćete li poput Vlaste glumiti i kada odete u penziju?

- Kad za sedam godina po sili zakona budem morao da pređem u status penzionera, neću prekinuti da glumim. O nacionalnoj penziji ne razmišljam, jer to nije do mene. Ako budem očekivao da neko drugi reši moj problem, neće biti dobro.
 

 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubijene Danke Ilić! Zašto ubice neće da kažu gde je telo? (VIDEO)
Live TV

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubijene Danke Ilić! Zašto ubice neće da kažu gde je telo? (VIDEO)

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubistva Danke Ilić. Osumnjičeni za ubistvo od samog početka pokazuju vrlo neobično ponašanje. O tome šta je sve neobično u ovom slučaju, u emisiji "Info dan" govorile su Maja Jovanović iz Biroa za borbu protiv trgovine decom i psihološkinja Katarina Matić. Uživo u program javila se i novinarka Informera Vesna Jović sa najnovijim informacijama iz okoline Bora.

19.04.2024

16:35

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija