• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Superžena/informer.rs

08.10.2016

12:48

SARA DŽESIKA PARKER otkrila iznenađujuću teoriju o "Seks i gradu"

Showbiz

SARA DŽESIKA PARKER otkrila iznenađujuću teoriju o "Seks i gradu"

Podeli vest

Glumica Sara Džesika Parker otkrila je svoju teoriju o seriji i filmu „Seks i grad“ koja bi mogla da promeni način na koji gledamo na nju

Sara koja je tumačila lik Keri Bredšo u hit seriji veruje da su njene drugarice Samanta, Miranda i Šarlot bile samo plod literarne mašte glavne junakinje. 

 - Često sam se pitala da li su Samanta, Šarlot i Miranda stvarno postojale -  rekla je Sara (51) u skorašnjem intervjuu. 

 - Ne znamo sa sigurnošću da li su se sve te stvari zaista desile. To što ste videli u seriji ne znači da se zaista i desilo u Njujorku - kaže ona i dodaje da su scene koje smo gledali u seriji verovatno samo ilustrovale njenu kolumnu. 

Ovo je samo jedna od teorija, pa pre nego što krenete da se pitate šta je muškarcima koji su bili s Kerinim prijateljicama, uzmite ovo s rezervom. 


Ipak, teorija Sare Džesike Parker bi mogla da se uklopi u stvarnost budući da je u svakoj epizodi narator bila Keri koja priča događaje koje je napisala za nedeljnu kolumnu za magazin „The New York Star“.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Savez Srba iz Slovenije obeležio 22. april
Balkan

Savez Srba iz Slovenije obeležio 22. april

Savez Srba Slovenije i Muzej žrtava genocida, zajedno sa Srpsko kulturno društvo Maribor i SKUD Velenje organizovali su prethodnih dana u Velenju i Mariboru projekcije naših igrano-dokumentarnih filmova pod nazivom ,,Srbija veća od straha: Predavanje o tišini profesora Pavlovića“ i „Dve Brankove Kozare“.

24.04.2024

10:19

Magazin

Džet set

Srbija