• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: b92.net/informer.rs

10.10.2016

11:22

DANIJEL KREJG se pokajao zbog jadnih izjava o ulozi Džejmsa Bonda!

Showbiz

DANIJEL KREJG se pokajao zbog jadnih izjava o ulozi Džejmsa Bonda!

Podeli vest

Danijel Krejg kaže da se kaje zato što je olako odbacio ideju da se ponovo pojavi u ulozi Džejmsa Bonda

Glumac je na Festivalu New Yorker prošlog vikenda izjavio: “Što se mene tiče, imam najbolji posao na svetu. Nastaviću njim da se bavim, sve dok uživam u njemu. Ako bih prestao, strašno bi mi nedostajao”. 

Prošle godine je rekao da bi sebi “radije prerezao vene”, nego ponovo zaigrao ulogu agenta 007, ali sada kaže da je uživao u njoj. 

 - To sam rekao dan posle snimanja, kada sam godinu dana bio odsutan od kuće - pravdao je Krejg svoju oštru reakciju. 

Glasine o tome ko će naslediti ulogu otad ne prestaju. Spekulisalo se da je ona već namenjena Idrisu Elbi, pa i da je došlo vreme za “ženskog Bonda”. 


Međutim, producenti su odbacili sva nagađanja i saopštili da žele da Danijel ostane na projektu, budući da su mu ponudili više od 150 miliona dolara za naredna dva filma.

NEĆE NI ZA 150 MILIONA DOLARA! Krejg: Pre bih sam sebi isekao vene nego da ponovo glumim Bonda!


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
batabosque

pre 7 godina

Кустурица ће морати основати фирму ТОПАЛОВИЋ и спаљивати сва та ср.њ. (007, немогуће мисије, морнаричке и друге истражитеље и све серије за које плаћамо ТВ претплату). Тако је и Мики Рук рекао за 9ипо недеља да је порнографија, па се због пара извињавао, порицао и лизао оној, како се зове....Не препоручујем му да тако тешки посао напушта.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija