• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: srbijadanas.com/informer.rs

10.10.2016

19:46

ZLOSTAVLJALI SU ME U DETINJSTVU: Nives Celzijus u potresnoj ispovesti otkrila svoju NAJVEĆU TRAUMU!

Showbiz

ZLOSTAVLJALI SU ME U DETINJSTVU: Nives Celzijus u potresnoj ispovesti otkrila svoju NAJVEĆU TRAUMU!

Podeli vest

Prsata pevačica je otvorila dušu, i ono što je ispričala nikog neće ostaviti ravnodušnim

Navikli smo, kad je u pitanju Nives Celzijus, da gledamo njene velike grudi u prvom planu, i da akcenat bude na seksepilu, međutim, prsata pevačica se, ovoga puta, oglasila na sasvim drugačiji način. 

(FOTO) GUZA U PRVOM PLANU! Nives Celzijus pokazala svoj drugi adut!

Ona je na Instagramu, uz sliku patika, napisala pravu intimnu ispovest, a u centru pažnje je jedna trauma iz detinjstva. Evo kako to izgleda:

 

 

A photo posted by Nives Celsius (@nivescelsius) on Oct 10, 2016 at 9:08am PDT

 

 

(FOTO) DOKAZ DA NISU SILIKONI Nives Celzijus šokirala slikom u bikiniju sa 13 godina!

- Nevjerojatno kako i dan danas te tenisice umjesto da spajaju djecu kroz igru i sport, razdvajaju ih na žrtve i zlostavljače. Meni su  jedna od većih trauma u osnovnoj školi bile upravo tenisice i vjerojatno je to razlog zašto sam u djetinjstvu toliko zamrzila sport. Moja samohrana majka, za razliku od drugih roditelja iz moje škole, nije imala novaca da mi priušti tenisice nekog poznatog brenda i zbog toga sam se na neki način osjećala manje vrijednom. Ipak za jedan od rođendana iznenadila me novim tenisicama. Bila sam toliko sretna kada sam skuzila da napokon imam tenisice koje lice na cool tenisice drugih učenika. Ponosno sam usetala u školu no moje zadovoljstvo je trajalo prekratko. Djeca su se zabuljila u moje tenisice i već nakon par minuta imala, složenu pjesmicu za njih. Diadora, Diadora made in Hrelic, Hrelic, Hrelic mi mi još uvijek odzvanja u glavi. Ne znam da li sam bila tužnija zbog sitnih provokacija učenika ili zbog misli kako je moja mama s puno ljubavi stedila te novce kako bi mi priuštila nešto što me dovodilo do suza. Nikad nisam priznala mami kako te tenisice nisu bile dovoljno dobre za moje kolege i nažalost nosila sam ih samo u rijetkim prilikama... U osnovnoj školi dala sam si obecanje kako ću dati sve od sebe da jednom kad odrastem budem uspješna i svojoj djeci priuštim brendirane tenisice.  Danas znam da su Diadora jednako super cool tenisice, kao i Nike i Adidas ili pak neke no name tenke ako ih nosi super cool osoba i zato moja djeca ne pate od brendova niti primjećuju neku razliku između skupih i jeftinih stvari... I znate šta vam mogu reći, svi ti koji su u prošlosti smatrali da nisam dovoljno dobra za njih jer se nisam priklanjala masi, jer nisam bila bogata, jer nisam bila poput njih, danas bi se rado družili sa mnom i misle da sam jednostavno, sjajna. Dok su se oni ne družili sa mnom i smišljali pakosti ja sam pisala pjesme, stvarala, radila na tome da postanem ovo što jesam danas, sjajna osoba - napisala je Nives uz ovu fotografiju.

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija